ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: «Πάγωσε» του αθλητικού διευθυντή

Τα δεδομένα στην ομάδα της Αμμοχώστου με το συγκεκριμένο θέμα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παρόλο που το περασμένο καλοκαίρι είχε διαρρεύσει η πρόθεση για πρόσληψη αθλητικού διευθυντή στην Ανόρθωση, τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι εντελώς διαφορετικά.

Αν και από τη διοίκηση Χαμπουλλά υπήρχε σαν πολύ έντονη σκέψη το να προσληφθεί ένας άνθρωπος τεχνοκράτης με γνώση και εμπειρία γύρω από το αντικείμενο του ποδοσφαίρου, εντούτοις αυτή η υπόθεση μπαίνει προσωρινά στο περιθώριο.

Υπενθυμίζεται πως για την συγκεκριμένη θέση, παρέλασαν κατά καιρούς τα ονόματα των Γιάννη Σκοπελίτη, Γκιόργκι Κινκλάτζε και Νίκου Νταμπίζα. Μάλιστα, ο τελευταίος είχε έρθει και στο νησί μας για να συζητήσει με την διοίκηση για τον ρόλο, όμως δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστική κατάληξη από τότε, μέχρι και σήμερα (δες ΕΔΩ). Το ίδιο ισχύει και με οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο «συνδέθηκε» για το πόστο αυτό στο πρόσφατο παρελθόν.

Συνεπώς, η ομάδα της Αμμοχώστου προχωρεί με το μοντέλο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και το επόμενο χρονικό διάστημα, αρχής γενομένης από τον προσεχή Ιανουάριο.

Το αν θα ανοίξει ξανά η κουβέντα για την πρόσληψη ενός αθλητικού διευθυντή εν ευθέτω χρόνω, είναι κάτι που μένει να φανεί, αν και τη δεδομένη στιγμή έχει «παγώσει» για τα καλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση