ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Παίρνει εντολή ο Σάντης χωρίς εκλογές

Ιστορική μέρα, γίνεται και πάλι ένα!

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ημέρα εκλογών είναι η σημερινή για την Ανόρθωση, καθώς μέσα από την Εκλογική Συνέλευση θα αναδειχθεί το νέο ενιαίο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου. Πρόκειται για μία ιστορική μέρα, καθώς μετά από σήμερα δεν θα υπάρχουν δύο διοικητικά συμβούλια στην «Κυρία», αλλά μόνο ένα.

Πιο συγκεκριμένα στη σημερινή Εκλογική Συνέλευση υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα για την προεδρία του σωματείου και είναι αυτή του Ανδρέα Σάντη, ο οποίος ετοίμασε και 15μελή συνδυασμό. Μάλιστα όπως προκύπτει δεν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα για το ΔΣ του σωματείου, έτσι θα εκλεγεί πρόεδρος ο Ανδρέας Σάντης μαζί με τον 15μελή συνδυασμό του χωρίς να γίνουν καν εκλογές. 

Το εν λόγω συμβούλιο θα χωριστεί σε δύο σώματα, το οποίο το ένα θα είναι το εκτελεστικό σώμα που θα αποτελείται από οκτώ μέλη και θα έχει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και τα άλλα εφτά μέλη του 15μελή συμβουλίου θα είναι οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων τμημάτων και οι υπεύθυνοι άλλων δραστηριοτήτων.

Όπως σας αποκάλυψε το 24sports από την Δευτέρα (19/2) στο εκτελεστικό συμβούλιο θα βρίσκεται ο Ανδρέας Σάντης ως πρόεδρος και ως αναπληρωτής πρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου. Τα άλλα έξι μέλη θα είναι οι Κωνσταντίνος Παπαλλής, Γιώργος Βούβακος, Σταύρος Παπαγεωργίου, Πανίκος Ανδρέου, Σάββα Κουμή, Κοσμάς Κωνσταντινίδης.

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου που θα είναι εκπρόσωποι των άλλων τμημάτων του συλλόγου είναι οι Άρης Χατζησωτήρης, Σταύρος Ζάκος, Σάββας Χαϊτίδης, Ιάκωβος Αχεριώτης, Σωτήρης Γιαννίτσαρος, Μάριος Παπαγιώργης και Μάκης Χαραλάμπους. Από αυτά τα εφτά άτομα θα υπάρχει κάποιος που θα είναι υπεύθυνος για κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο επικεφαλής του κάθε τμήματος δεν χρειάζεται να είναι από το ΔΣ του σωματείου και θα μπορέσει να είναι οποιοσδήποτε άλλος που μπορεί να συνεισφέρει. Στόχος του νέου ΔΣ είναι να συνεχιστεί η αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα που ξεκίνησε η διοίκηση Ανδρέα Σάντη από την μέρα που ανέλαβε.

Αναφορικά με την εταιρεία Ανόρθωση Ποδόσφαιρο ΛτΔ θα συνεχίσει να υφίσταται μέχρι τέλος Μάιου και μετά αναλόγως των εξελίξεων θα αποφασιστεί αργότερα η λειτουργία της.

Επί της ουσίας η σημερινή μέρα είναι ιστορική για την Ανόρθωση, καθώς μετά από πολλά χρονιά θα υπάρχει και πάλι μόνο ένα συμβούλιο και αυτό θα είναι του σωματείου. Πλέον η επιθυμία του Ανδρέα Σάντη γίνεται πραγματικότητα και η τύχη της Ανόρθωσης θα περάσει αποκλειστικά στα δικά του χέρια και των ανθρώπων του νέου διοικητικού συμβουλίου. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση