ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: «Παρών τέσσερις νέοι - απών ο Λόρια»

Eνημερώνει για την πρώτη η Κυρία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση σχετικά με την πρώτη προπόνηση της ομάδας εξέδωσε η Ανόρθωση, που ενημερώνει ότι μεταξύ άλλων το παρών τους στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καρράς» έδωσαν τα νέα αποκτήματα Μάριος Αντωνιάδης, Μίλος Ντέλετιτς, Ονησίφορος Ρουσιάς και Ανδρέας Αβραάμ, όπως και οι ποδοσφαιριστές που ήταν πέρσι δανεικοί Νίκα Κατσαράβα, Ανδρέας Νεοφύτου, Μιχάλης Ιωάννου και Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Γκιόργκι Λόρια λόγω προσωπικούς λόγους.

Θυμίζουμε ότι η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο προπονητικό κέντρο για όλη την εβδομάδα και από τη Δευτέρα (28/6) το σκηνικό θα μεταφερθεί στις Πλάτρες.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/6) η πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Η προπόνηση έγινε στο προπονητικό μας κέντρο «Αντώνης Καρράς» και πριν την έναρξή της έλαβε χώρα ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία του προέδρου Ευγένιου Χαμπουλλά και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Γκιόργκι Λόρια στον οποίο έχει δοθεί άδεια για προσωπικούς λόγους. Αντίθετα έδωσαν το παρών τους τα νέα αποκτήματα Μάριος Αντωνιάδης, Μίλος Ντέλετιτς, Ονησίφορος Ρουσιάς και Ανδρέας Αβραάμ, όπως και οι ποδοσφαιριστές μας που ήταν πέρσι δανεικοί Νίκα Κατσαράβα, Ανδρέας Νεοφύτου, Μιχάλης Ιωάννου και Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης.

Σημειώνεται πως μετά από αξιολόγηση του προπονητικού επιτελείου συμμετείχαν στην προπόνηση και τέσσερα παιδιά των ακαδημιών μας. Πρόκειται για τους Ιάκωβος Χατζηδημητρίου, Κωνσταντίνο Κουμπαρή, Αναστάση Μότη και Ευθύμιο Αναστασιάδη.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο προπονητικό μας κέντρο για όλη την εβδομάδα και από τη Δευτέρα (28/6) το σκηνικό θα μεταφερθεί στις Πλάτρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση