ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Πέντε συν ένας ενδεκαδάτοι

Το πλάνο του Κετσπάγια για τη νέα σεζόν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια μπορεί να εκκρεμεί, αλλά δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τον Γεωργιανό τεχνικό για να τρέξει τα ζητήματα του προγραμματισμού.

Η νέα συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό θεωρείται τυπικής διαδικασίας, από την στιγμή που υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα, ο Κετσπάγια έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τη νέα περίοδο.

Ο 53χρονος προπονητής θέλει να αλλάξει την μισή ενδεκάδα, σε σχέση με την φετινή σεζόν. Στοχεύει στην απόκτηση 5 + 1 (ανάλογα με την υπόθεση Κβιλιτάια) βασικών παικτών, καθώς θεωρεί ότι η ομάδα χρειάζεται σημαντικές αλλαγές για να μπορεί να διεκδικήσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο Κετσπάγια έχει αποφασίσει όπως διατηρήσει αρχικά τους παίκτες που ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες. Δηλαδή, τους Κατσαράβα, Νεοφύτου, Γιωργαλλίδης και Ιωάννου

Ο Τιμούρ θέλει να τους αξιολογήσει στην προετοιμασία και μετά να δώσει την τελική του εισήγηση. Πάντως, να σημειώσουμε ότι ο Κατσαράβα έχει αποθεραπευτεί εντελώς και θα είναι πανέτοιμος από την έναρξη της προετοιμασίας.

Δεν αποκλείεται πάντως, στο τέλος της ημέρας να παραμείνει στην Ανόρθωση, παρόλο που πριν μερικές εβδομάδες δεν έδινε κανένας πιθανότητα σε αυτό το ενδεχόμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση