ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Προς αναβολή η εκλογή ΔΣ εταιρείας

Λόγω της διαφοράς που προκύπτει ανάμεσα σε ομάδα επιφανών και Πουλλαΐδη στο ποσό που θα βάλει ο μεγαλομέτοχος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει σχετικά με την αυριανή εκλογική συνέλευση της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ανόρθωσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οδηγείται σε αναβολή μετά και τη μη επίτευξης συμφωνίας ακόμη ανάμεσα στην ομάδα επιφανών και τον Χρήστο Πουλλαΐδη.

Όπως σας μεταφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ο λόγος που δεν προκύπτει ακόμη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η διαφορά που υπάρχει στο ποσό που θα βάζει κάθε χρόνο ο μεγαλομέτοχος. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος είναι διατεθειμένος να βάζει ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο, ενώ η ομάδα επιφανών λόγω του μεγάλου συνολικού ελλείμματος που προέκυψε από τα δύο τελευταία χρόνια και των άμεσων οφειλών θέλει από τον Πουλλαΐδη να βάζει περίπου ένα με ενάμιση εκατομμύριο ευρώ. 

Ο μεγαλομέτοχος στην εκλογική συνέλευση του σωματείου ξεκαθάρισε πως θα βοηθήσει την νέα προσπάθεια, όμως δεν πρόκειται να έχει εμπλοκή ξανά στα διοικητικά στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Μάλιστα θα δώσει άμεσα περίπου 200 χιλιάδες ευρώ για να πάνε στο ποσό που χρειάζεται για τα κριτήρια Μαρτίου. 

Επί της ουσίας επειδή οι επαφές ανάμεσα σε Πουλλαΐδη και την ομάδα επιφανών συνεχίζονται και δεν έχει προκύψει οριστική κατάληξη, η αυριανή εκλογική συνέλευση της εταιρείας οδηγείται σε αναβολή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση