ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Πουλλαΐδης - Επιφανείς: Που «κολλάει» η συμφωνία

Το σημείο διαφοράς και η χρυσή τομή που αναζητούν

Του Θεόδωρου Τσιολάκη

Θολό είναι το τοπίο τη δεδομένη στιγμή σχετικά με την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ανόρθωσης, καθώς προκύπτει διαφορά ανάμεσα σε Χρήστο Πουλλαΐδη και ομάδα επιφανών για να αναλάβουν οι τελευταίοι τη διοίκηση της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα αυτό που ζητήθηκε απ’ τον Πουλλαΐδη είναι να αποτελέσει μέρος της νέας προσπάθειας και ένας από τους μετόχους στο πλάνο της πολυμετοχικότητας. Δηλαδή να βάζει και αυτός ένα σημαντικό ποσό που θα συμφωνηθεί ανάμεσα στους παράγοντες που θα αναλάβουν για τα επόμενα 3 χρόνια.

Τη δεδομένη στιγμή δεν έχει υπάρξει οριστική κατάληξη επί του θέματος με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις για να βρουν την κοινή συνισταμένη και να καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο Πουλλαΐδης όπως δήλωσε και στην Εκλογική Συνέλευση του σωματείου την περασμένη Παρασκευή, θα βοηθούσε την προσπάθεια της ομάδας που συντάχθηκε προσφέροντας ένα ποσό για τα κριτήρια. Όμως αυτό που θέλει η ομάδα επιφανών για να βγει μπροστά είναι την ουσιαστική εμπλοκή του Πουλλαΐδη στο πλάνο πολυμετοχικότητας και να βάζει συγκεκριμένο ποσό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τα οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης είναι αρκετά δύσκολα και η ομάδα επιφανών δεν μπορεί να σηκώσει στις πλάτες της μόνη της όλα τα χρέη της ομάδας που ανέρχονται στα 12 εκατομμύρια ευρώ (σύνολο είναι 17, όμως τα 5 εκατομμύρια είναι αυτά που θα χάριζε ο Πουλλαΐδης όπως δήλωσε παλαιότερα).

Για αυτό η εμπλοκή του Πουλλαΐδη στο πλάνο πολυμετοχικότητας είναι αναγκαία για να μπορεί η ομάδα που συντάχθηκε να αναλάβει δράση και να βοηθήσει οικονομικά την Ανόρθωση.

Σε περίπτωση που ο Χρήστος Πουλλαΐδης δεν αποδεχθεί την πρόταση να συμμετέχει στη νέα προσπάθεια δεν αποκλείεται η όλη προσπάθεια που έγινε μέχρι τώρα να ναυαγήσει, καθώς τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα.

Τη δεδομένη στιγμή η διαφορά που προκύπτει αφορά στο ποσό που θα βάζει ο μεγαλομέτοχος κάθε χρόνο και γίνονται επαφές για να βρεθεί η χρυσή τομή. Μάλιστα αν δεν προκύψει μέχρι αύριο (14/5) συμφωνία τότε είναι ορατό το ενδεχόμενο να πάρει παράταση η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση