ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Σημαντική συνάντηση, βγαίνει η απόφαση Πουλλαΐδη

Αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις για το μέλλον της ποδοσφαιρικής εταιρείας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Θεόδωρου Τσιολάκη

Άκρως σημαντική συνάντηση έχει προγραμματιστεί σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες του 24sports αναφορικά με το μέλλον της ποδοσφαιρικής εταιρείας ανάμεσα σε Χρήστο Πουλλαΐδη και την ομάδα που συντάχθηκε για να αναλάβει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτό που ζητήθηκε απ’ τον Πουλλαΐδη είναι να είναι μέρος της νέας προσπάθειας και ένας από τους μετόχους στο πλάνο της πολυμετοχικότητας. Δηλαδή να βάζει και αυτός ένα σημαντικό ποσό που θα συμφωνηθεί ανάμεσα στους παράγοντες που θα αναλάβουν για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η ομάδα που συντάχθηκε ήδη έχει μαζέψει ένα εκατομμύριο ευρώ το οποίο θα πάει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας, όμως την ίδια στιγμή χρειάζονται και την ουσιαστική στήριξη και εμπλοκή στην ομάδα του Χρήστου Πουλλαΐδη για να μπορούν να προχωρήσουν και να αναλάβουν.

Τα οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης είναι αρκετά δύσκολα και η ομάδα επιφανών δεν μπορεί να σηκώσει στις πλάτες της μόνη της όλα τα χρέη της ομάδας που ανέρχονται στα 12 εκατομμύρια ευρώ (σύνολο είναι 17, όμως τα 5 εκατομμύρια είναι αυτά που θα χάριζε ο Πουλλαΐδης όπως δήλωσε παλαιότερα). 

Για αυτό και στη σημερινή συνάντηση ανάμεσα σε Πουλλαΐδη και επιφανείς θα εξηγηθεί ξανά στον μεγαλομέτοχο πως η δική του εμπλοκή στο πλάνο πολυμετοχικότητας είναι αναγκαία για να μπορεί η ομάδα που συντάχθηκε να αναλάβει δράση και να βοηθήσει οικονομικά την Ανόρθωση.

Σε περίπτωση που η απάντηση του Χρήστου Πουλλαΐδη είναι αρνητική δεν αποκλείεται η όλη προσπάθεια που έγινε μέχρι τώρα να ναυαγήσει, καθώς τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα και η ομάδα επιφανών θέλει να έχει την ουσιαστική οικονομική στήριξη του μεγαλομέτοχου για να μπορεί να συνεχίσει.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση