ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Σίγουρος ο ένας... πιθανόν και δεύτερος

Οι σκέψεις του Κετσπάγια τίθενται σε εφαρμογή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ζήτημα με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι αυτό που «καίει» περισσότερο τον Τιμούρ Κετσπάγια αυτές τις μέρες, όσον αφορά τις μεταγραφικές αναζητήσεις του.

Τα θέματα που προέκυψαν με τους Σπύρο Ρισβάνη και Παύλο Κορρέα βάζουν σε εγρήγορση τον Γεωργιανό τεχνικό για να βρει έναν κεντρικό αμυντικό πολύ υψηλού επιπέδου το συντομότερο δυνατό.

Πρώτιστος στόχος για το κέντρο της άμυνας ήταν και παραμένει ο Πάουλους Αραγιούρι, από τον οποίο η ομάδα της Αμμοχώστου περιμένει την τελική του απάντηση στην πρόταση συνεργασίας που του κατατέθηκε. Μάλιστα, από την ομάδα της Αμμοχώστου του έχουν διαμηνύσει πως θέλουν την οριστική του απάντηση άμεσα, για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είτε θα είναι ο Φινλανδός διεθνής, είτε κάποιος άλλος, η προσθήκη κεντρικού αμυντικού στο ρόστερ μοιάζει ως επιτακτική ανάγκη. Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και δεύτερος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος να μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μια θέσεις στην αμυντική γραμμή. Είναι κάτι που σκέφτεται ήδη ο Κετσπάγια, αλλά οριστική απόφαση δεν έχει πάρει ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν να οριστικοποιηθούν, καθώς ο Κετσπάγια θέλει αυτόν ή αυτούς που θα αποκτήσει, να ενταχθούν στην προετοιμασία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση