ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Σκέψεις Πουλλαΐδη για αλλαγή μοντέλου λειτουργίας

Τα όσα έγιναν στην συνάντηση χθες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ως γνωστόν χθες βράδυ ο Χρίστος Πουλλαΐδης συγκάλεσε συνάντηση ανάμεσα σε πρώην παράγοντες και επιφανείς Ανορθωσιάτες για να τους ενημερώσει και να συζητήσει μαζί τους, τους προβληματισμούς του για την πορεία της ομάδας.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» αρχικά εξέφρασε το παράπονο του υποστηρίζοντας ότι νιώθει αδικημένος για την έντονη κριτική που δέχεται, καθώς νιώθει ότι έκανε ότι μπορούσε για να ανέβει επίπεδο η Ανόρθωση.

Ο Πουλλαΐδης είναι έντονα προβληματισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και μάλιστα εξέφρασε και τις σκέψεις του περί αποχώρησης του από τα διοικητικά εάν δεν βρεθεί κάποια λύση στα προβλήματα που έχει η ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης πρότεινε επίσης συγκεκριμένο πλάνο για αλλαγή τρόπου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος χωρίς να χρειάζεται ο ίδιος να είναι παρών. Φυσικά σύμφωνα με τον ίδιο αυτός ο τρόπος λειτουργίας πρέπει να γίνει σε συνεργασία με το σωματείο για να είναι ενωμένη και πιο δυνατή η Ανόρθωση.

Σίγουρα οι αποφάσεις που θα παρθούν δεν θα αποφασιστούν σήμερα και αύριο, αλλά θα γίνουν σκέψεις για να γίνει το καλύτερο δυνατό. Ωστόσο υπάρχουν κάποια σημαντικά θέματα των επόμενων ημερών που σίγουρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, όπως για παράδειγμα το αποτέλεσμα του προσεχή αγώνα με την ΑΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση