ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Στο «κενό» το δάνειο - Στροφή στο plan b

Δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες για δάνειο και εξετάζουν άλλες λύσεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έντονο είναι το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης τον τελευταίο καιρό που αφορά το οικονομικό κομμάτι, το οποίο επηρεάζει άμεσα τον προϋπολογισμό της επόμενης σεζόν.

Εδώ και καιρό η διοίκηση του Ανδρέα Σάντη είχε ως πλάνο την απόκτηση δανείου της τάξεως των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις άμεσες πληρωτέες υποχρεώσεις της.

Αυτές οι προσπάθειες έχουν πέσει στο κενό και τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα το χειροπιαστό από πλευράς δανείου και έτσι το εν λόγω πλάνο αποδεικνύεται μη υλοποιήσημο.

Για αυτό και η διοίκηση της ομάδας έθεσε ήδη σε εφαρμογή το plan b πριν αποφασίσει να μειώσει αισθητά το μπάτζετ για την επόμενη χρονιά.

Το plan b ουσιαστικά αφορά επενδυτή και άτομα που μπορούν να προσφέρουν οικονομικά έτσι ώστε να μην χρειαστεί να μειωθεί κατά πολύ ο προϋπολογισμός της επόμενης χρονιάς. Μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Σάντη στον ΣΠΟΡ FM 95 ανέφερε πως η πόρτα είναι ανοιχτή σε όποιον μπορεί να προσφέρει και να βοηθήσει οικονομικά την Ανόρθωση.

Όπως είναι αντιληπτό το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο από πλευράς οικονομικού, καθώς υπάρχουν άμεσες πληρωτέες υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν χάρη του λόγου χθες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση