ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Σενάριο παραίτησης Σάντη εάν και εφόσον...

Οι λόγοι που προκηρύσσει Γενική Συνέλευση η διοίκηση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Θεόδωρου Τσιολάκη 

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στην Ανόρθωση τόσο στο οικονομικό κομμάτι αλλά και στο διοικητικό, καθώς η διοίκηση Ανδρέα Σάντη θα προκηρύξει Γενική Συνέλευση για να εγκριθεί από τα μέλη της συνέλευσης η συμφωνία δανεισμού που έχει ενώπιων της.

Ταυτόχρονα στη Γενική Συνέλευση ο Ανδρέας Σάντης θα ζητήσει διαβεβαιώσεις από τον κόσμο αλλά και από επιφανείς Ανόρθωσιατες αν μπορούν στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια της νέας διοίκησης της ομάδας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του 24sports υπάρχει και σενάριο που αναφέρει ότι αν δεν υπάρξει οικονομική στήριξη προς την προσπάθεια της διοίκησης ο Ανδρέας Σάντης κάνει σκέψεις να παραιτηθεί από την προεδρία της ομάδας.

Αναφορικά με το δάνειο ο λόγος που η διοίκηση Σάντη δεν εξασφάλισε τη συμφωνία δανεισμού αφορά τις εγγυήσεις που ζητά ο συγκεκριμένος οργανισμός για να δώσει τα λεφτά που θέλει η Ανόρθωση. Οι εγγυήσεις αφορούν την δέσμευση σημαντικών εσόδων των επόμενων χρονιών.

Για αυτό και η διοίκηση Σάντη χωρίς να θέλει θέσει σε κίνδυνο τους προϋπολογισμούς των άλλων χρονιών και την ομαλή λειτουργία του σωματείου θα ζητήσει από επιφανείς Ανορθωσιάτες που χορηγούν την ομάδα με χρήμα, να απαντήσουν αν θα μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά τις επόμενες σεζόν.

Επί της ουσίας η Γενική Συνέλευση που θα γίνει τον Απρίλιο θα είναι αρκετά σημαντικ, καθώς θα ξεκαθαρίσουν πολλά που αφορούν το μέλλον της Ανόρθωσης. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση