ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Συμφωνία με Ουάρντα!

Τον ήθελαν οι Λάρκου-Μίλανιτς, το απαιτούσε ο κόσμος και το έκανε πράξη ο Χρήστος Πουλλαΐδης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με το Φοίνικα στο στήθος θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αμρ Ουάρντα. Η Ανόρθωση κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά με την έκδοση της σχετικής ανακοίνωσης.

Ο Αιγύπτιος βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στις Πλάτρες όπου είχε συναντήσεις με τους ιθύνοντες της «Κυρίας», συναντήσεις οι οποίες απέφεραν καρπούς.

Ο Χρηστός Πουλλαΐδης συνυπολογίζοντας την επιθυμία των Λάρκου-Μίλανιτς για να εντάξουν στην ομάδα τον 27χρονο αλλά και την τεράστια επιθυμία των Ανορθωσιατών για να συνεχίσει στο ΠΑΠ ο Ουάρντα, αποφάσισε να πάρει πάνω του το θέμα κάνοντας μια οικονομική υπέρβαση.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης έχει προσφέρει στον Ουάρντα ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο που έχει δοθεί σε ποδοσφαιριστή επί της δικής του εποχής στην «Κυρία».

Έτσι, το καλοκαιρινό σίριαλ Αμρ Ουάρντα φτάνει στο τέλος του με happy end για την ομάδα της Αμμοχώστου. Η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Αιγύπτιο αναμένεται να γίνει την Πέμπτη με την έκδοση και της ανακοίνωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση