ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Τετ α τετ Πουλλαΐδη - Επιφανών με φόντο πολυμετοχικότητα

Σήμερα η συνάντηση των δυο πλευρών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Θεόδωρος Τσιολάκης 

Το διοικητικό αδιέξοδο της εταιρείας προσπαθούν να λύσουν άπαντες στην Ανόρθωση, ώστε η ομάδα να προχωρήσει στην επόμενη μέρα και να βάλει βάσεις για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ως γνωστόν η ομάδα των επιφανών βγήκε μπροστά και ψάχνει την φόρμουλα ώστε να αναλάβει. Επί τούτου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του 24sports στο γαϊτανάκι μπήκε και ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πουλλαΐδης, με το μοντέλο που προκρίνεται να είναι αυτό της πολυμετοχικότητας.

Η κάθοδος του Πουλλαΐδη στο νησί τροχιοδρόμησε τη συνάντηση που μεταφέραμε σε ρεπορτάζ στις 8/5 πως θα πραγματοποιηθεί (δες εδώ) και σήμερα το απόγευμα 9/5 αναμένεται πως οι δυο πλευρές (Πουλλαΐδης – Επιφανείς) θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν το σενάριο πολυμετοχικότητας.

Επί της ουσίας στόχος είναι να βρεθεί η λύση και να μεταφερθούν οι μετοχές Πουλλαΐδη σε αρκετούς παράγοντες, σε μια προσπάθεια η διαχείριση της εταιρείας να αφορά τους πολλούς και όχι μόνο ένα πρόσωπο. Οι ενδείξεις πως θα βρεθεί η λύση είναι θετικές, ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις η ιστορία δίδαξε πως θα πρέπει άπαντες να αναμένουν τις υπογραφές προτού θεωρήσουν οτιδήποτε δεδομένο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση