ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έρχεται Κύπρο ο Πουλλαΐδης - Πλάνο πολυμετοχικότητας

Προσπάθειες για νέα συμφωνία διαχείρισης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκεται το διοικητικό για την Ανόρθωση, καθώς παρά την υποψηφιότητα Χατζηστεφάνου για το σωματείο, η εταιρεία παραμένει για την ώρα σε αδιέξοδο. Επί τούτου αναμένεται στην Κύπρο ο Χρήστος Πουλλαΐδης, ο οποίος θα συζητήσει με την ομάδα των επιφανών ένα διαφορετικό μοντέλο διαχείρισης της εταιρείας, το οποίο θα αφορά πολυμετοχοικότητα. 

Όπως σημειώσαμε σε παλαιότερα ρεπορτάζ, οι επιφανείς που ψάχνουν τον τρόπο για να αναλάβουν τα ηνία στην εταιρεία, βρίσκονται σε συζητήσεις, ώστε να βρουν την άκρη και να οδηγηθεί η ομάδα στην επόμενη μέρα.

Γι’ αυτό το μοντέλο που προκρίνεται τη δεδομένη στιγμή είναι αυτό της πολυμετοχοικότητας. Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Πουλλαΐδης παραμένει ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας καθώς παρά τη συμφωνία για μεταβίβαση των μετοχών στο σωματείο, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ αφού ο τότε πρόεδρος Ανδρέας Σάντης θεωρούσε πως δεν θα οφελούσε την ομάδα. 

Ουσιαστικά η κάθοδος Πουλλαΐδη σηματοδοτεί μια νέα σειρά επαφών με τους επιφανείς, με στόχο να βρεθεί η λύση και η ομάδα να περάσει σε ένα μοντέλο πολυμετοχοικότητας, όπου αρκετοί παράγοντες θα έχουν στην κατοχή τους ποσοστό μετοχών, σε μια προσπάθεια η διαχείριση της εταιρείας να αφορά τους πολλούς και όχι μόνο ένα πρόσωπο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση