ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Θετικές ενδείξεις μα θέλει χρόνο

Η «Κυρία» έδειξε καλά στοιχεία στα φιλικά, όμως φαίνεται ότι θέλει κάποιο χρονικό διάστημα να δέσει η ομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται στην Ανόρθωση, καθώς το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα στο ΓΣΠ. Μοναδικό ζητούμενο σε αυτό το παιχνίδι είναι η Ανόρθωση να φύγει με το «διπλό» αλλά και ταυτόχρονα να παρουσιάσει μία θετική εικόνα που θα ευχαριστήσει τους πάντες στην ομάδα.

Μετά την εικόνα από τα φιλικά που έδωσε η Ανόρθωση μπορεί να βγει ένα συμπέρασμα, ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, όμως χρειάζεται χρόνο για να δέσει. Και η αλήθεια αυτή είναι… Ο Νεόφυτος Λάρκου κατάφερε να φέρει παίκτες που μπορούν στο τέλος της ημέρας να αποδειχτούν και λίρα εκατό για την «Κυρία». Για παράδειγμα ο Εμπραλίτζε, ο οποίος στο τελευταίο φιλικό με την Πάφο έβγαζε «φωτιές». Ακόμη ο Νινγκά, ο οποίος στα φιλικά έδειξε πολύ καλό πρόσωπο ενθουσιάζοντας τους πάντες στην ομάδα. Ο Πάντσεον επίσης είναι παίκτης που χαρακτηρίζεται από την ποιότητα που έχει και μπορεί να κάνει τη διαφορά απλά με μία πάσα, όπως σε διαστήματα που έκανε στα φιλικά της Ανόρθωσης. Ακόμη και οι παίκτες που ήρθαν για το κέντρο της άμυνας, Παϊσίνιο και Χάρογιαν κρίνονται αξιόλογοι, αν και στο τελευταίο φιλικό φάνηκαν κάποια κενά, όμως αν καταφέρουν να δέσουν τότε θα γίνει ένα πολύ καλό σύνολο.

Φυσικά όλα αυτά είναι καλά, φτάνει να υπάρχει αλληλουχία ανάμεσα στις τρεις γραμμές και πιο σημαντικό σε άμυνα και κέντρο. Ο Ντάρκο Μίλανιτς έχει να βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό του και αυτό να είναι καταφέρει να δέσει την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Είναι φυσικό η ομάδα να θέλει χρόνο, καθώς είναι ένα νέο σύνολο που ξεκίνησε να χτίζεται, όμως το πρωτάθλημα αρχίζει και πρέπει ο κόουτς να βρει τον τρόπο να δέσει την «Κυρία» γρήγορα, χωρίς να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση