ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Το μέλλον του Βέσκο Μιχαήλοβιτς

Τα δεδομένο με τον Σέρβο τεχνικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Κάτι σαν τελικός μοιάζει το παιχνίδι της Ανόρθωσης την Πέμπτη κόντρα στην ΕΝΠ για τον θεσμό του κυπέλλου. Αγώνας που επί της ουσίας είναι καθοριστικός για την «Κυρία», καθώς ρεαλιστικά ο μοναδικός στόχος που απομένει για να σωθεί χρονιά είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Παράλληλα πρόκειται για αγώνα που θα καθορίσει το μέλλον του Βέσκο Μιχαήλοβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Ο Σέρβος τεχνικός σίγουρα δεν είναι μάγος και δεν μπορεί να αλλάξει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας από την μία μέρα στην άλλη, όμως γνωρίζει από πρώτο χέρι τι εστί Ανόρθωση, δηλώνοντας έτοιμος να δώσει ακόμη και τη ψυχή του για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Τα δεδομένα όσον αφορά τον Βέσκο είναι απλά. Με νίκη πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στην ΕΝΠ πιθανότατα να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και μαζί με τον νέο πρόεδρο της εταιρείας θα προσπαθήσουν να σώσουν τη χρονιά, κατακτώντας το κύπελλο.

Φυσικά για να γίνει αυτό η Ανόρθωση πρέπει να αλλάξει πρόσωπο. Ζητούμενο η στροφή 180 μοιρών, η οποία θα έρθει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά αλλά και με τις δύο μεταγραφές που της έχουν απομείνει. Είναι δεδομένο πως αν η ομάδα προκριθεί ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πουλλαΐδης θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά με στόχο να κατακτήσει η «Κυρία» το Κύπελλο.

Επί της ουσίας με τυχών πρόκριση της Ανόρθωσης κόντρα στην ΕΝΠ, η λογική λέει ότι ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς αναμένεται να μονιμοποιηθεί στον πάγκο της ομάδας, ενώ μετά τον αγώνα να εντατικοποιηθούν οι εργασίες όσον αφορά τις δύο μεταγραφές που απέμειναν.

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση