ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Τόπο στους Κύπριους!

Αυτό έκανε ο Οκκάς με το που ανέλαβε...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Toυ Θεόδωρου Τσιολάκη

Η Ανόρθωση κόντρα στον Άρη στάθηκε στο ύψος της, έδειξε αξιοπρέπεια και παρουσιάστηκε όπως έπρεπε, παίρνοντας τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ μπορούσε ακόμη και να φύγει από τη Λεμεσό με το διπλό αν ήταν πιο προσεκτική σε κάποιες φάσεις που βρήκε.

Ο Γιάννος Οκκάς στο δεύτερο του παιχνίδι παίρνει άλλη μία θετική αξιολόγηση, καθώς και με την ΑΕΚ η Ανόρθωση ήταν σαφώς βελτιωμένη και έχασε με το στενό 1-0. Ο Κύπριος τεχνικός στα δύο παιχνίδια που ήταν πρώτος προπονητής έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του που δεν είναι άλλες πέραν από την στήριξη Κυπρίων παικτών για να τους δοθούν οι ανάλογες ευκαιρίες.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Οκκάς ξεκίνησε με βασικούς τους Μηνά Αντωνίου και Ανδρέα Χρυσοστόμου, ενώ έριξε στο παιχνίδι ως αλλαγή τους Δανιήλ Παρούτη και Κωστάκη Αρτυματά.

Στο επόμενο ματς με τον Άρη ο Κύπριος τεχνικός επέλεξε να ξεκινήσει με πέντε Κύπριος βασικούς, τους Κορρέα, Αντωνίου, Αρτυματά, Χρυσοστόμου και Παρούτη, ενώ έβαλε ως αλλαγή τον Δημητριανό Τζουλίου που έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Ανόρθωσης.

Με λίγα λόγια ο Οκκάς από την ώρα που ανέλαβε ήταν έτοιμος και ήξερε τι ήθελε να κάνει και αυτό ήταν η στήριξη Κυπρίων και να πάρουν ευκαιρίες που δεν τους δόθηκαν με τον Γκαγιέγο και ταυτόχρονα οι παίκτες που θα αγωνίζονται να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση