ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: «Τζόκερ» για την άμυνα, αν...

Στην περίπτωση προσθήκης, μοιάζει εύκολη η πρόβλεψη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην πολύ πιθανή περίπτωση που η Ανόρθωση θα προχωρήσει σε τρίτη προσθήκη σε αυτήν την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αυτή θα αφορά πιθανότατα έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην αμυντική γραμμή.

Είναι δεδομένο και χιλιοειπωμένο πως τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση πίσω από τον Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν στο δεξιό άκρο της άμυνας, ενώ η πρόθεση είναι αυτός που θα αποκτηθεί να μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στο κέντρο της οπισθοφυλακής.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου περιμένουν τα νεότερα σχετικά με τον Άζερ Μπουσουλάτζιτς και την πιθανότητα μετακίνησης του στον Εθνικό Άχνας, για να δουν τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα στο μετεγγραφικό κομμάτι. Ο Βόσνιος αμυντικός μέσος βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός πλάνων του Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά για να αποχωρήσει από το ρόστερ θα πρέπει να αποζημιωθεί κατάλληλα.

Η Ανόρθωση με τον ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε συζητήσεις για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης , ενώ παράλληλα αξιολογούνται και ποδοσφαιριστές για παν ενδεχόμενο. Δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ποδοσφαιριστής καταλόγου Β', αν βρεθεί κάτι το καλό και το ευνοήσουν οι συνθήκες.

Εδώ αξίζει να τονίσουμε πως οριστική απόφαση από τον Τιμούρ Κετσπάγια ακόμα δεν έχει παρθεί, αν και υπάρχουν έντονες διεργασίες πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Με τα χρονικά περιθώρια για την λήξη της μετεγγραφικής περιόδου να είναι πολύ στενά, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει εντός των επόμενων ημερών σε όλα τα ανοικτά κεφάλαια του προγραμματισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση