ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Τζουρ... για παρόν και μέλλον

Ο Ισραηλινός κέρδισε την εμπιστοσύνη του Τιμούρ Κετσπάγια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια για την προσπάθεια παραμονής του Ασάφ Τζουρ στο ρόστερ ήταν αναπάντεχη σε πολύ μεγάλο βαθμό για πολλούς. Χθες το μεσημέρι, αναφέραμε το υπόλοιπο μετεγγραφικό πλάνο της Ανόρθωσης, μετά την απόκτηση του Πάουλους Αραγιούρι και το όνομα του Ισραηλινού κίπερ δεν βρισκόταν μέσα σε αυτό (δες ΕΔΩ).

Τα δεδομένα, όμως, έχουν αλλάξει άρδην και είναι πιθανή η παρουσία του Τζουρ και τη νέα σεζόν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (δες ΕΔΩ). Αν αποκτηθεί ο Ισραηλινός, τότε θα καταλάβει μια θέση στον κατάλογο Α' με την έναρξη της νέας σεζόν, με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται για την εξέλιξη του προγραμματισμού από εδώ και πέρα.

Στην περσινή σεζόν, αγωνίστηκε σε δύο αγώνες πρωταθλήματος και μερικούς του Κυπέλλου, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ως εκ τούτου, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Κετσπάγια με την συνολική του παρουσία σε αγωνιστικό επίπεδο, παρόλο που αγωνίστηκε πολύ λίγο.

Ο Γεωργιανός τεχνικός θα ήθελε ακόμα μια ποιοτική λύση για να συναγωνιστεί τον Γκιόργκι Λόρια στη θέση του τερματοφύλακα, λόγω των αυξημένων φετινών απαιτήσεων και στο πρόσωπο του Τζουρ βλέπει κάποιον με παρόν και μέλλον. Δεν θα είναι παράξενο, εάν ο Ισραηλινός καταστεί ο βασικός τερματοφύλακας της Ανόρθωσης τα επόμενα χρόνια μετά την αποχώρηση και του Γκιόργκι Λόρια, αφού υπάρχουν όλα εκείνα τα εχέγγυα για να τα καταφέρει. 

Μένει να δούμε, πλέον, την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την Χάποελ Ραανανά για τον ποδοσφαιριστή. Η πρόθεση είναι η επέκταση του δανεισμού του για μια σεζόν και στη συνέχεια η προσπάθεια απόκτησης των δικαιωμάτων του, είτε ως ελεύθερου, είτε ως μετεγγραφή.

Βέβαια, σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και οι εναλλακτικές λύσεις για παν ενδεχόμενο, αν δεν καρποφορήσει η προσπάθεια απόκτησης του Τζουρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση