ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κουβέντα Πουλλαΐδη- Σάντη

Διαπραγματεύσεις σχετικά με το διοικητικό μέλλον της εταιρείας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παρασκηνιακές ζυμώσεις εκτυλίσσονται στο διοικητικό επίπεδο της Ανόρθωσης ενόψει κιόλας της Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης που θα λάβει χώρα στις 25 Ιανουαρίου. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει ήδη δημιουργηθεί γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ Χρήστου Πουλλαΐδη και Αντρέα Σάντη, ώστε ο τελευταίος να αποτελέσει τον ηγέτη του συνδυασμού που θα αναλάβει την προεδρία της εταιρείας.

Θυμίζουμε πως κατά το παρελθόν ο Αντρέας Σάντη διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, ενώ υπήρξε β αναπληρωτής πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Πρακτικά αν τελικά οι διαβουλεύσεις μεταξύ των δυο οδηγήσουν τον Σάντη στην προεδρία της εταιρείας τουλάχιστον για τους επόμενους λίγους μήνες, καθώς το τι θα συμβεί τους καλοκαιρινούς μήνες, αν θα πουλήσει ο Πουλλαίδης, αν θα αλλάξει το «στάτους» διαχείρισης της ομάδας, ουδείς μπορεί να το προβλέψει την δεδομένη στιγμή…

Εκείνο άλλωστε που έχει σημασία την δεδομένη στιγμή, είναι να σουλουπωθεί η κατάσταση και η ομάδα να μυρίζει –σε κάποιο βαθμό- ότι ονομάζεται… Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση