ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε νέο ρόλο οι Λόρια και Κβιλιτάια!

Οι δύο Γεωργιανοί διεθνείς βρέθηκαν σε εκδήλωση της ομοσπονδίας της χώρας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην πόλη Ρουστάβι της Γεωργίας βρέθηκαν σήμερα οι Γκιόργκι Λόρια και Γκιόργκι Κβιλιτάια.

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ, αντίστοιχα, έδωσαν το παρόν τους σε εκδήλωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Γεωργίας που αφορούσε τις ακαδημίες και απάντησαν στις ερωτήσεις των παιδιών που βρίσκονταν εκεί.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, προέβησαν σ' ένα σύντομο σχόλιο για την όλη εμπειρία τους στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Αναλυτικά:

Λόρια: «Ευχαριστώ την ποδοσφαιρική ομοσπονδία που είμαι εδώ και μίλησα στα παιδιά, ούτως ώστε να έχουν μια ευκαιρία στο μέλλον. Αυτές οι συναντήσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες για όλους μας. Μοιραστήκαμε τις εμπειρίες μας με τα μικρά παιδιά και τους δώσαμε συμβουλές. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω αυτή η ακαδημία να τους βοηθήσει στην επαγγελματική τους ωρίμανση».

Κβιλιτάια: «Αυτή η συνάντηση ήταν ενδιαφέρουσα, οι ερωτήσεις των παιδιών είχαν ενδιαφέρον. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, μας έδωσαν χαρούμενα συναισθήματα οι μικροί. Στην ακαδημία, οι μικροί έχουν όλα όσα χρειάζονται για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».

Μαζί με τους δύο γνώριμους του κυπριακού ποδοσφαίρου, βρισκόταν και ο συμπαίκτης τους στην Εθνική ομάδα της χώρας Γκουράμ Γκιορμπελίτζε.

Υπενθυμίζεται πως ο Λόρια βρίσκεται στην πατρίδα του με άδεια της Ανόρθωσης, λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος. Στις επόμενες μέρες, θα αφιχθεί στο νησί μας και θα ενταχθεί στην προετοιμασία. Ο Κβιλιτάια, από την άλλη, αναμένεται στο νησί μας εντός των ημερών, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ για τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση