ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα «θέλω» του Ουαγκέ και η προτεραιότητα του!

Τι ισχύει με τον Σενεγαλέζο άσο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Toυ Θεόδωρου Τσιολάκη

Ένας ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στο πρώτο μισό της χρονιάς, ήταν ο Μούσα Ουαγκέ της Ανόρθωσης, ο οποίος είχε εκπληκτικές εμφανίσεις τραβώντας τα βλέμματα πάνω του. Τη δεδομένη στιγμή ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην «Κυρία» και είναι από τους λίγους που δεν προκάλεσαν προβλήματα παρά το γεγονός ότι έχουν να παίρνουν καθυστερημένους μισθούς.

Ο Σενεγαλέζος δεξιός μπακ ήρθε στην Ανόρθωση μετά από δύσκολες χρονιές και κατάφερε να κάνει το restart του, ενώ τον Δεκέμβριο έφτασε πρόταση από την Άντβερμπ για την πάρτη του χωρίς ωστόσο να γίνει αποδεχτή από τη διοίκηση Σάντη.

Μετά τον Ιανουάριο και ένεκα ενός τραυματισμού που είχε ο Ουαγκέ δεν κατάφερε να επανέλθει στο αγωνιστικό πρόσωπο που τον συνηθίσαμε, ενώ τον πήρε και το ποτάμι της κακής πορείας της Ανόρθωσης στο τέλος του πρωταθλήματος.

Τη δεδομένη ο Ουαγκέ έχει θέση ως προτεραιότητα του το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα παίρνει αγωνιστικό χρόνο και ταυτόχρονα να έχει υψηλούς στόχους για διάκριση.

Μέχρι τώρα ο Σενεγαλέζος άσος δεν προκάλεσε προβλήματα στην Ανόρθωση που αφορούν με επιστολές για προσφυγή κλπ, όμως αν υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού ο ίδιος θα θελήσει να φύγει.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση