ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Δυναμική για ένα μεγάλο ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας

Θα περιλαμβάνουν και τους 3 αγώνες των προκριματικών των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Γιώργου Παττίχη

Η επιστροφή του ΑΠΟΕΛ στην κορυφή του ποδοσφαίρου μας με την κατάκτηση του 29ου τίτλου και η προοπτική συμμετοχής του, σε ένα εκ των δύο νέων, μεγάλων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (στο Champions League ή στο Europa League), μέσω των προκριματικών του Champions League, δημιούργησαν κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού στους οπαδούς του Θρύλου, που αδημονούν για τις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Λαμβάνοντας υπόψη μας την μαζική επιστροφή του γαλαζοκίτρινου κόσμου και την σπουδαία επίδοση τους στην διάθεση των εισιτηρίων (κοντά στις 170 χιλιάδες), στην περίοδο 2023 – 2024, αλλά και τα μηνύματα που στέλνουν οι ΑΠΟΕΛίστες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, είναι πολύ πιθανή μια νέα επίδοση και στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με τις εκτιμήσεις μας μας να βγάζουν έναν αριθμό κοντά στις 9 χιλιάδες!

Το ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων για τον ΑΠΟΕΛ είναι τα 8.260 της περιόδου 2017 – 2018, ενώ στην περσινή περίοδο διατέθηκαν 7.200 εισιτήρια διαρκείας συν 1500 πακέτα εισιτηρίων για την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια διαρκείας των πρωταθλητών για την περίοδο 2024 – 2025 είναι έτοιμα και θα παρουσιαστούν αύριο Τετάρτη (29/5), στον κόσμο, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΑΠΟΕΛ (www.apoelfc.com.cy).

Σε σχέση με την περσινή περίοδο τα εισιτήρια διαρκείας θα συμπεριλαμβάνουν, εκτός από τους 18 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και τους τρεις ευρωπαϊκούς αγώνες της προκριματικής φάσης. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ ξεκινά το νέο Ευρωπαϊκό του ταξίδι, από τον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ως εκ τούτου θα υπάρχει μια μικρή αύξηση στην τιμή τους για να καλύψει τους τρεις αγώνες της προκριματικής φάσης των διοργανώσεων της UEFA.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση