ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Εν αναμονή νέων υπογραφών

Οι πρωταθλητές τρέχουν για να κλείσουν τις βασικές εκκρεμότητες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αντίστροφα μετρούν στον ΑΠΟΕΛ για την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας. Οι πύλες του Αρχαγγέλου θα ανοίξουν στις 16 Ιουνίου για τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ στις 27 του μήνα η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Σερβία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι πρωταθλητές έχουν ως στόχο να κλείσουν τις βασικές εκκρεμότητες στο ρόστερ πριν από την αναχώρηση της ομάδας για τη Σερβία. Η απόκτηση δυο επιθετικών και επιτελικού μέσου αποτελούν τις μέγιστες προτεραιότητες των «γαλαζοκιτρίνων».

Αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να καταλάβουν τις εναπομείναντες θέσεις στον κατάλογο Α’, στον οποίο ενδέχεται ωστόσο να υπάρξουν διαφοροποιήσεις οι οποίες θα κριθούν από το μέλλον των Μπεν και Μεχρί.

Πέρα από την ενίσχυση του καταλόγου Α’, οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ εξετάζουν και κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις για τον κατάλογο Β’. Τα ονόματα των Βίτορ Μέερ (αριστερό μπακ) και Ματέους Γκονσάλβες (ακραίος επιθετικός) «παίζουν» δυνατά στο ρεπορτάζ των πρωταθλητών, οι οποίοι ετοιμάζονται να κάνουν ξανά ψώνια από τη χώρα του καφέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση