ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Τρέχουν για τον επιθετικό

Οι πρωταθλητές θέλουν να κλείσουν αυτό το θέμα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι μηχανές λειτουργούν στο φουλ στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ όσο αφορά την ενίσχυση της ομάδας, με όλο το βάρος να πέφτει στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Στόχος των πρωταθλητών είναι να κλείσουν τουλάχιστον τον ένα επιθετικό πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, έτσι ώστε ο Νταβίντ Γκαγιέγιο να μπορεί να δουλέψει απρόσκοπτα από την πρώτη μέρα στον Αρχάγγελο.

Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ έχουν θέσει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη για τον βασικό επιθετικό, στοχεύοντας σε ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που είχαν εξαιρετικά στατιστικά τα τελευταία χρόνια. Οι παίκτες που έχει προτείνει ο Νταβίντ Γκαγιέγο αποτελούν πολύ δύσκολες περιπτώσεις, ωστόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του Ισπανού προπονητή.

Οι πρωταθλητές κινούνται με μεθοδικότητα και υπομονή στο μεταγραφικό παζάρι, αισιοδοξώντας ότι θα καταφέρουν να φέρουν στον Αρχάγγελο ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την ποιότητα και τον ανταγωνισμό. Συστήνουν στον κόσμο να κάνει ακόμη λίγη υπομονή γιατί θα έρθουν σύντομα πολύ καλά νέα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση