ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Σίγουρα ένας φορ στην προετοιμασία

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να φέρουν ποιοτικούς επιθετικούς που θα κάνουν την διαφορά...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, ενόψει και της νέας μεγάλης Ευρωπαϊκής πρόκλησης και της πολύ πιθανής συμμετοχής των πρωταθλητών σε ένα από τα νέα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αδημονεί για τις νέες προσθήκες, κυρίως για την απόκτηση του βασικού σέντερ φορ.

Οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού και κυρίως ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος είναι σε καθημερινή επικοινωνία με το νέο προπονητή της ομάδας, τον Νταβίντ Γκαγιέγο, συστήνουν στον γαλαζοκίτρινο κόσμο, να κάνουν για λίγο ακόμα, υπομονή προκειμένου να μάθουν το επόμενο φετινό απόκτημα που θα αφορά στην θέση του σέντερ φορ.

Σε αυτή την φάση η προσπάθεια επικεντρώνεται στην απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού ο οποίος θα είναι στην προετοιμασία. Το πιθανότερο είναι οι άλλες 2 μεταγραφές (ακόμα ένας επιθετικός και επιτελικός μέσος), να γίνουν λίγο αργότερα μέσα στον μήνα.

Το ιδανικότερο σενάριο για τη νέα τεχνική ηγεσία είναι να έχει στην διάθεση της και τις τρεις νέες προσθήκες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των γαλαζοκιτρίνων στην Σερβία.

Στον ΑΠΟΕΛ ψάχνουν για πολύ ποιοτικούς παίκτες που θα μπουν στην ομάδα και θα την ανεβάσουν επίπεδο κάνοντας την πιο αποτελεσματική σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Οι στόχοι που επέλεξε ο κ. Γκαγιέγο είναι… ψηλοί για τα δεδομένα της χώρας μας και ειδικά σε αυτό το διάστημα δεν βιάζονται να αποφασίσουν αφού θέλουν να έχουν ενώπιων τους περισσότερες προσφορές.

Αρκετά δύσκολη είναι και η περίπτωση του επιτελικού μέσου ωστόσο οι περιπτώσεις των επιθετικών παρουσιάζουν, σε αυτή την φάση, πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες.

Το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες που αξιολόγησε θετικά ο Ισπανός προπονητής του Θρύλου, θα ενδυναμώσουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ ενόψει των Ευρωπαϊκών… προκλήσεων.

Οι γαλαζοκίτρινοι, συνεχίζουν στο μεταξύ, να αξιολογούν ορισμένες περιπτώσεις παικτών κάτω των 21, οι οποίες έχουν  πολύ μεγαλύτερη προοπτική.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση