ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Επτασφράγιστο μυστικό… τα νούμερα των ελεγκτών

Ενώπιον των εμπλεκομένων τα λογιστικά δεδομένα—και η άγνωστη στάση ενός σημαντικού παίκτη

Newsroom 24sports

Ενώπιον όλων των εμπλεκομένων μερών, δηλαδή της διοίκησης της εταιρείας, του σωματείου βρίσκονται από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, τ’ αποτελέσματα του ελέγχου τον οποίο ανάθεσε ο Γιάννης Δημητρίου σε συγκεκριμένο ελεγκτικό οίκο.

Εννοείται ότι αναλύονται και ερμηνεύονται από τα οικονομικά επιτελεία των διοικήσεων και συνάμα άρχισαν ήδη να διαρρέουν και προς άλλες κατευθύνσεις αφού ακόμη δεν έχει επίσημα γνωστοποιηθούν στους μετόχους και πολύ περισσότερο προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Υπενθυμίζουμε ότι τα νούμερα και οι αριθμοί θα δοθούν στους μετόχους όταν και όποτε πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων η οποία εκτιμάται να γίνει περί τα μέσα του επόμενου μήνα.

Οι πληροφορίες ως προς τα αποτελέσματα βγαίνουν με το σταγονόμετρο ωστόσο είναι κοινή εκτίμηση ότι το πραγματικό χρέος της εταιρείας προκαλεί ανησυχία. Παράλληλα αναμένεται πως ο Γιάννος Δημητρίου θα παρουσιάσει επίσης πλάνο πενταετίας που θα αφορά τόσο το οικονομικό σκέλος αλλά και γενικότερα τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης στην τελευταία του δημόσια παρέμβαση επί του χρέους ανέφερε κατά προσέγγιση ότι θα φτάσει τα 13 εκ. εκτίμηση η οποία μοιάζει πέρα για πέρα αισιόδοξη όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες. Η εκτίμηση αυτή έγινε πριν το τελευταίο lockdown το οποίο φυσικά και είχε συνέπειες.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ναι μεν περιμένει με αγωνία τα ματς της Ανόρθωσης, συνάμα όμως ανησυχεί σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις και την οικονομική τρύπα που διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια.

Ένας σημαντικός παράγοντας, ακριβώς γιατί ελέγχει σημαντικό αριθμό μετοχών όπως επίσης και είναι εντολοδόχος του πορίσματος πάνω στο οποίο θα λάβουν υπόψη οι εμπλεκόμενοι, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο Γιάννης Δημητρίου.

Προς το παρόν από τη μεριά του, δεν έχει σε καμία περίπτωση ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ως προς την στάση που θα διατηρήσει προεκλογικά ενώ κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το αποτέλεσμα του ελέγχου το οποίο πρώτος έλαβε ως αναθέτης.

Άλλωστε είναι γνωστό στο ρεπορτάζ, ότι ο Γιάννης Δημητρίου αποφεύγει κάθε επαφή με την δημοσιότητα, λειτουργώντας μακριά από τα φώτα της προσπαθώντας να βρεθεί η λύση και η εταιρεία, καταστεί οικονομικά και διοικητικά υγιής.

Ερωτηματικό παραμένει και η στάση του συνδυασμού υπό τον Θεόδωρο Κυριακίδη ως προς το πόσο ενήμεροι είναι σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου. Κατά πιθανότητα έχουν προβεί στις απαραίτητες κινήσεις ούτως ώστε να ενημερωθούν και ακολούθως να καθορίσουν την πολιτική που θα ακολουθήσουν.

Την πολιτική τους χαράσσει εννοείται και η μεριά του Πρόδρομου Πετρίδη, ο οποίος μπορεί να μην έχει γνωστοποιήσει την πρόθεση του να διατηρηθεί στην προεδρία ωστόσο είναι κοινό μυστικό ότι λίαν συντόμως θ’ ανακοινώσει την υποψηφιότητα. Δεν είναι επίσης μυστικό ότι έχει ήδη σε συνεργασία με τον Πουρσαϊτίδη ανοίξει το κεφάλαιο προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση