ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Και πάλι... προβληματισμός

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Άρη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των ΑΠΟΕΛ  για την κακή εμφάνιση απέναντι στον Άρη  που έφερε και την πρώτη ήττα της ομάδας στο κυπριακό πρωτάθλημα. Η χθεσινή παρουσία των «γαλαζοκιτρίνων» δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την αρκετά καλή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής που έφερε και την σημαντική νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η ομάδα της Λευκωσίας στο χθεσινό παιχνίδι.Στο χθεσινό παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ δε κατάφερε σε καμία περίπτωση να εμφανίσει τα κάλα στοιχεία αλλά και τις αρετές που έδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Δεν ήταν αποφασιστικό και υστέρησε τόσο σε ατομικό επίπεδο αλλά περισσότερο και ως σύνολο.

Επίσης αυτό που προβληματίζει ιδιαιτέρως είναι ότι δεν καταφέρνει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα,κάτι που τον χαρακτήριζε στα χρόνια κυριαρχίας του. Χαρακτηριστικό είναι ο ένας βαθμος που κατέκτησε απο τους έξι, κάκιστος απολογισμός για μια ομάδα που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» υστέρησαν και δημιουργικά αλλά και ανασταλτικά. Αυτό φαίνεται  και απο τα στατιστικά της ομάδας στο τέλος του  παιχνιδιού. Ούτε η τριπλή αλλαγή της ομάδας  δεν κατάφερε να βελτιώσει σε καμία περίπτωση  την εικόνα της ομάδας  με αποτέλεσμα να μην έρθει η  αντίδραση που περίμενε ο κόσμος της ομάδας.

Η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ έχει πολλά να αλλάξει στη φιλοσοφία της ομάδας καθώς το σύνολο δεν έχει αποκτη΄σει ακόμη συνοχή με αποτέλεσμα τα πολλά σκαμπανεβάσματα που παρουσίαζουν οι «γαλαζοκίτρινοι». Σίγουρα ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του πρέπει να διορθώσουν τις αδυναμίες που εμφανίζει η ομάδα για να διεκδικήσουν τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση