ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Κέρκεζ, Δώνης και άλλοι

Καλές αλλά δύσκολες περιπτώσεις για το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας

Οι διοικούντες της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» συνεχίζουν τις προσπάθειες για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας.

Ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης θυμίζουμε ότι (μετά τον αγώνα με τον Άρη), είχε πει πως το θέμα του προπονητή, είναι προτεραιότητα της διοίκησης του. Πρόσθεσε μάλιστα ότι γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε να υπάρξει συμφωνία με το νέο προπονητή, μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Πρώτος στην λίστα των υποψηφίων φαίνεται πως είναι ο Ντούσαν Κέρκεζ ο οποίος όμως πολύ δύσκολα θ’ αφήσει την Τσουκαρίτσκι. Ο 47χρονος προπονητής χαίρει της εκτίμησης τόσο του προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη όσο και αρκετών μελών της διοίκησης και πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί. Γνωρίζει πολύ καλά τον ΑΠΟΕΛ (και το ποδόσφαιρο μας), ενώ ταιριάζουν οι φιλοδοξίες του με τον σύλλογο της Λευκωσίας. Μάθαμε ότι υπήρξε επικοινωνία των δύο πλευρών και αναμένεται στις επόμενες 2-3 μέρες ν’ απαντήσει.

Από σήμερα (30/5) το πρωί στους υποψήφιους είναι και άλλη μια περίπτωση πολύ γνωστού, καλού αλλά και ακριβού προπονητή. Ο λόγος για τον Γιώργο Δώνη ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Αλ-Φατέχ από την Σαουδική Αραβία.

Να σημειώσουμε τις άριστες σχέσεις μεταξύ του Πρόδρομου Πετρίδη και του Ελλαδίτη τεχνικού ο οποίος έχει θητεύσει δύο φορές στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων, ωστόσο την ΄ιδια ώρα θα πρέπει να επισημανθεί και το πολύ ψηλό κασέ του το οποίο καθιστά την περίπτωση του σχεδόν ανέφικτη. 

Στην λίστα των υποψηφίων είναι και ο Βούλγαρος προπονητής Στάνιμιρ Στοίλοφ αλλά και ξένος προπονητής που εργάστηκε πριν από λίγα χρόνια σε άλλη ομάδα της Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση