ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Last chance...

Με μονόδρομο μοιάζει το τρία στα τρία για τους «γαλαζοκίτρινους»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τρία παιχνίδια με θεωρητικά πιο εύκολες ομάδες έχει μπροστά του το ΑΠΟΕΛ, που με το τέλος της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Εθνικό, Άρη και Δόξα.

Σίγουρα οι πιο πάνω ομάδες είναι τα αουτσάιντερ κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους», όμως έχουν αποδείξει ότι είναι ικανές να κάνουν τη ζημιά και πως εκείνος που δεν θα τις πάρει σοβαρά… θα το πληρώσει.

Στον «Αρχάγγελο» γνωρίζουν πολύ καλά το τι τους περιμένει και πέραν από το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, στο οποίο έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση οι τεχνικοί υπεύθυνοι το τελευταίο διάστημα (εδώ), προετοιμάζονται κατάλληλα και για τις αμέσως επόμενες αναμετρήσεις.

Στόχος βέβαια δεν είναι άλλος από το τρία στα τρία, κάτι που αν επιτευχθεί θα ανεβάσει τους «γαλαζοκίτιρνους» τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, αφού με αυτό τον τρόπο η ομάδα θα συνέλθει και θα επιστρέψει ουσιαστικά στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Παράλληλα, πρέπει να αναφέρουμε ότι μετά από τους πιο πάνω αγώνες, το ΑΠΟΕΛ θα έχει να δώσει τρία συνεχόμενα ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοια, όπου ο βαθμός δυσκολίας θα είναι σαφώς πιο μεγάλος, γεγονός που αυξάνει την ανάγκη για να μετρήσει η ομάδα της Λευκωσίας τρεις συνεχόμενες επιτυχίες.

Κάτι σαν μονόδρομος φαντάζει λοιπόν το «απόλυτο» για τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους ποδοσφαιριστές του, καθώς σε αντίθετη περίπτωση τα δεδομένα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος... δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση