ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Μοιράζεται η ζημιά

Βάζουν πλάτη οι ποδοσφαιριστές και η χασούρα μοιράζεται στις δυο πλευρές

Newsroom 24sports

Εξελίξεις είχαμε χθες στο ΑΠΟΕΛ και το κεφάλαιο των οικονομικών. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» κατέθεσαν πρόταση ύψους 19% αποκοπής στο ετήσιο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών. Απ’ την πλευρά των παικτών κοινή γραμμή δεν υπάρχει. Κάποιοι λένε ναι, άλλοι φαίνεται να είναι ανένδοτοι.

Συγκεκριμένα, κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν προχωρήσει σε μια αντιπρόταση που αφορά το 15% του ετήσιου συμβολαίου τους, κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό απ’ τους διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ. Έτσι οι πρώτες υπογραφές αναμένεται να πέσουν και να επισημοποιηθεί.

Από εκεί και πέρα υπάρχει το ερωτηματικό με τους ποδοσφαιριστές που δεν αποδέχονται την πρόταση και κυρίως πρόκειται για ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιο τους ολοκληρώνεται (είτε αυτό είναι δανεισμός, είτε κανονικό συμβόλαιο) αλλά και κάποιες ακόμη εξαιρέσεις από ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και για τα επόμενα χρόνια.

Yπάρχει το ερωτηματικό με τους ποδοσφαιριστές που δεν αποδέχονται την πρόταση

Μάλιστα στην κατηγορία αυτών που δεν φαίνεται εκ πρώτης να αποδέχονται βρίσκονται μερικά απ’ τα υψηλότερα συμβόλαια των «Γαλαζοκιτρίνων». Υπάρχει όμως η πεποίθηση εκεί στον «Αρχάγγελο» πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τα βρουν με όλους.

Πάντως ο Πρόδρομος Πετρίδης είχε μιλήσει για απώλεια εσόδων ύψους 2.5 εκατομμυρίων ευρώ. Αν τελικά όλοι οι ποδοσφαιριστές συμφωνήσουν στο 15% τότε οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα εξοικονομήσουν περί του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Πλέον ο στόχος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρος. Η μείωση του μπάτζετ είναι αναγκαία και θα φέρει τον προϋπολογισμό σε πιο… φυσιολογικά επίπεδα για μια Κυπριακή ομάδα. Εύκολο δεν το λες, όμως στην πραγματικότητα η διοίκηση Πετρίδη δεν έχει άλλη επιλογή…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X