ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Μπέρδεμα και όλα ανοιχτά

Τα 190 χιλιάρικα και το μέλλον του Σόουζα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον ΑΠΟΕΛ παρακολουθούν στενά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Λούκα Σόουζα και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα της ομάδας.

Από τη στιγμή που η πρώην ομάδα του Βραζιλιάνου έχει κερδίσει την προσφυγή που έκανε στη FIFA, ο Σόουζα είναι υποχρεωμένος να καταβάλει το ποσό των 190 χιλιάδων ευρώ. Αυτή η υποχρέωση αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή (και όχι τον ΑΠΟΕΛ), ο οποίος θα πρέπει να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό στην κινέζικη ομάδα.

Πάντως ο ποδοσφαιριστής υποστήριξε με δυο αναρτήσεις του, σήμερα (δες ΕΔΩ) και χτες (δες ΕΔΩ), ότι είναι όλα ψέματα και δεν υπάρχει τέτοια εκκρεμότητα, σε αντίθεση με τις δικές μας πληροφορίες που πηγάζουν από τον περίγυρο του Αρχαγγέλου οι οποίες λένε ότι το συγκεκριμένο θέμα υφίσταται. 

Μάλιστα όπως φαίνεται ο Βραζιλιάνος (με Πορτογαλικό διαβατήριο) θα προχωρήσει σε έφεση, και αν όντως η τελική απόφαση είναι εναντίον του, τότε θα κληθεί να καταβάλει το ποσό στην Κινεζική ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ πάντως απ' την πλευρά εξ αρχής είχε προνοήσει για το συγκεκριμένο θέμα και δεν πρόκειται να καταβάλει το οποιοδήποτε ποσό προς την πρώην ομάδα του Σόουζα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση