ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Ο Λούντεμο φέρνει... σκέψεις

Η ατυχία του Νορβηγού αναγκάζει τους «Γαλαζοκίτρινους» να εξετάσουν την περίπτωση για περεταίρω ενίσχυση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Μάριους Λούντεμο, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ υπέστη κάταγμα του 5ου μετατάρσιου. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» σημειώνουν πως είτε θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση είτε θεραπεία συντηρητικής αγωγής, με το διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης να αναμένεται να εκτιμηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Μπορεί να μην γίνεται πρόβλεψη της απουσίας του Νορβηγού από την ομάδα της Λευκωσίας, ωστόσο μετά από επικοινωνία που είχαμε με ανθρώπους του ιατρικού… εκείνο που μάθαμε είναι πως ο συγκεκριμένο τραυματισμός χρειάζεται αρκετό χρόνο και θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή εκτός από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ομάδας.

Μια εξέλιξη που αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος έδειξε να εμπιστεύεται τον Λούντεμο, ενώ και στα τελευταία παιχνίδια ο Νορβηγός ήταν σε καλή κατάσταση.

Ως εκ τούτου η πιο πάνω εξέλιξη αναγκάζει τους «Γαλαζοκίτρινους» να εξετάσουν την περίπτωση για περαιτέρω ενίσχυση στο χώρο του κέντρου. Με τον χρόνο βέβαια να πιέζει στον «Αρχάγγελο» θα πρέπει να κινηθούν με ταχύτητα στο θέμα αυτό, με όλα τα σενάρια να είναι… ανοικτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση