ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: 6.900 και όποιος προλάβει!

Τόσα θα είναι τα διαθέσιμα εισιτήρια για ΑΠΟΕΛίστες και Ομονοιάτες στους αγώνες στο ΓΣΠ

Newsroom 24sports

Καλώς εχόντων των πραγμάτων με την πανδημία στο νησί μας και σύμφωνα με τις τοποθετήσεις τον ειδικών, μέχρι τον Αύγουστο, θα πάμε στην νέα κανονικότητα όσον αφορά και στις αθλητικές δραστηριότητες.

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ και επικεφαλής της ιατρικής επιτροπής της ΚΟΠ δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου σε δηλώσεις του στον σταθμό μας ΣΠΟΡ FM 95.0, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα σε συνθήκες ασφάλειας με τα πρωτόκολλα που θα δημιουργηθούν.

Όσον αφορά στο νέο Παγκύπριο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα, αν τα πράγματα συνεχίσουν να εξελίσσονται θετικά, θα μπορούν τα γήπεδα μας να φιλοξενούν κόσμο στο 1/3 της χωρητικότητας τους. Το αργότερο στα τέλη Ιουλίου αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις – διευκρινίσεις από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ανάλογα βέβαια και με τα δεδομένα που θα έχουμε τότε.

Επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή του ΓΣΠ Φοίβο Κωνσταντινίδη, ο οποίος όπως μας είπε περιμένει ότι από τις αρχές Αυγούστου η σταθερή βελτίωση των δεδομένων της πανδημίας θα επιτρέπει νέα χαλάρωση και παρουσία του κόσμου σε όλα τα γήπεδα μας με συγκεκριμένες διαδικασίες.

Ο κ. Κωνσταντινίδης περιμένει ότι θα ισχύσει το πλάνο για παρουσία του κόσμου στο 33% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου. Δηλαδή κάθε τρεις θέσεις θα υπάρχει ένα άτομο. Αυτή η βασική προϋπόθεση για την ομαλή επιστροφή του κόσμου θα πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα.

Με το σχέδιο για ένα φίλαθλο σε κάθε μία θέση στο ΓΣΠ, οι δύο «μεγάλοι» του Ποδοσφαίρου μας ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, θα έχουν στην διάθεση τους μόνο 6.900 θέσεις ενώ άλλες 700 μόνο θέσεις θα πηγαίνουν στον κόσμο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι τόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» όσο και οι «πράσινοι», θα έχουν την προοπτική διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας σε ένα πολύ ψηλό ποσοστό των 6.900 διαθέσιμων θέσεων για τους εντός έδρας αγώνες τους.

Βέβαια μετά τα όσα «παράξενα» έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει οι νέες τιμές για τις κάρτες διαρκείας να είναι πολύ χαμηλότερες σε σχέση με την περσινή σεζόν προκειμένου ο κόσμος να δελεαστεί και να εξασφαλίσει θέση για όλους τους εντός έδρας αγώνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση