ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Παράθυρο για 3η μεταγραφή

Οι «γαλαζοκίτρινοι» το παλεύουν για ακόμη μια προσθήκη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Διανύουμε την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και οι πλείστες ομάδες του νησιού το «ψάχνουν» για κάποιες τελευταίες πινελιές. Αυτά τα δεδομένα φαίνεται να ισχύουν και στον ΑΠΟΕΛ με το σενάριο να προκύψει ακόμη μία μεταγραφή μετά τους Μπεν και Μακέντα να έχει τις δικές του πιθανότητες.

Επί της ουσίας, ναι μεν έγιναν οι δύο πιο πάνω προσθήκες, ωστόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» συνέχισαν να κοιτάζουν την αγορά σε περίπτωση που εντοπιζόταν κάποια καλή περίπτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όχι απλά ξεχώρισε η περίπτωση κάποιου ποδοσφαιριστή, αλλά άρχισαν ήδη και οι προσπάθειες ούτως ώστε να προκύψει συμφωνία.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα και κρίθηκε ως πολύ καλή επιλογή η οποία μπορεί να προσθέσει ποιότητα στην ομάδα. Βέβαια, δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες καθώς πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση και οι πιθανότητες να επιτευχθεί το deal είναι μοιρασμένες.

Ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ παρουσιάζονται έτοιμοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να φέρουν τον ποδοσφαιριστή στον «Αρχάγγελο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση