ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Περί τηλεοπτικών ο λόγος

Το ΑΠΟΕΛ επένδυσε αρκετά χρήματα το τελευταία χρόνια ώστε να βελτιωθεί να ενδυναμωθεί και στους τομείς πέραν του αγωνιστικού

Newsroom 24sports

Το ΑΠΟΕΛ παρουσίασε και επίσημα σήμερα την συνεργασία του με την Cablenet. Μια συνεργασία η οποία άλλαξε ουσιαστικά το τοπίο στο τηλεοπτικό πεδίο του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια αλλά και σε ποσό συμφωνία που υπήρξε ποτέ.

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» τα τελευταία χρόνια έχουν γιγαντώσει το Brand Name τους και αυτό αποτυπώνεται και μέσα απ’ τις συμφωνίες. Δεν είναι μόνο οι επιτυχίες που δίνουν τη δυνατότητα στο ΑΠΟΕΛ για μεγάλες συμφωνίες, είναι και ο επαγγελματισμός με τον οποίο προσεγγίζουν τα πάντα στην εταιρεία. Όλα τα τμήματα των «Γαλαζοκιτρίνων» λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους για να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η συμφωνία με την Cablenet προνοεί συνεργασία 3+2 ετών και όπως σημειώσαμε και πιο πριν είναι το μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια ντιλ. Σαφώς και τα 5 χρόνια λειτουργούν υπέρ και των δυο πλευρών. Απ’ τη μια το ΑΠΟΕΛ ξέρει πως στα επόμενα χρόνια ότι και αν συμβεί θα βάζει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία του. Απ’ την άλλη η Cablenet έχει «κλειδώσει» την πιο πετυχημένη ομάδα (στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και των τελευταίων ετών).

Απ’ την άλλη στο οικονομικό κομμάτι και πάλι οι «Γαλαζοκίτρινοι» βγαίνουν κερδισμένοι. Η συμφωνία προνοεί 3 εκατομμύρια ετησίως, ένα ποσό που στην πραγματικότητα δίνει ασφάλεια. Οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος δεν έχουν προϋπολογισμό τριών εκατομμυρίων και αυτό δείχνει και το πόσο σημαντική είναι η συμφωνία.

Η συγκεκριμένη συμφωνία είναι μια τεράστια επιτυχία για το ΑΠΟΕΛ. «Δείξαμε υπομονή προς το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ και η κατάληξη ήταν η συμφωνία με την Cablenet που έφερε σχεδόν τα διπλάσιο ποσό ανταπόδοσης για την ομάδα μας» δήλωσε πέρυσι ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Όταν καταφέρνεις λοιπόν να εξασφαλίζεις μια συμφωνία 3 εκατομμυρίων ετησίως με χρονική διάρκεια 3+2 χρόνια, ενώ την ίδια ώρα είναι σχεδόν διπλάσιο το ποσό ανταπόδοσης σε σχέση με αυτό που είχες στην προηγουμένη σου συμφωνία, τότε κάνεις πολύ απλά κάνεις εξαιρετική δουλειά. Το ΑΠΟΕΛ επένδυσε αρκετά χρήματα το τελευταία χρόνια ώστε να βελτιωθεί να ενδυναμωθεί και στους τομείς πέρνα του αγωνιστικού. Και όπως φαίνεται λειτουργώντας με επαγγελματισμό οι «Γαλαζοκίτρινοι» πάνε μπροστά. Η συμφωνία με την Cablenet είναι ορόσημο και δείχνει την δύναμη του ΑΠΟΕΛ στο εξωαγωνιστικό κομμάτι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση