ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Πλάνο με Μπούμπα

Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Νταουσβίλι που το πιθανότερο θα προλάβει τον δεύτερο αγώνα της Πέμπτης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η αναγκαστική αλλαγή του προγράμματος που αφορά στον δεύτερο αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Κιζιλζάρ, την ερχόμενη Πέμπτη (11/8, στις 16:30 ώρα Κύπρου), ασφαλώς και δυσχεραίνει την προετοιμασία των «γαλαζοκιτρίνων» αλλά δεν δημιουργεί αξεπέραστα προβλήματα.

Όσον αφορά στο πλάνο του Σωφρόνη Αυγουστή, έστω και αν είναι ακόμα νωρίς, δεν προβλέπουμε να υπάρξουν αλλαγές. Το πιθανότερο ο ΑΠΟΕΛ να παραταχθεί στην «Αστάνα Αρένα» με την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης.

Ο Νταουσβίλι, ο οποίος αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα στο πρώτο ματς, μάθαμε ότι νιώθει καλύτερα και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην ενδεκάδα. Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη στον πρώτο αγώνα με τους Καζάκους ο ΑΠΟΕΛ παρατάχθηκε στην σέντρα με τους:
Μπέλετς, Τσεπάκ, Α. Καρώ, Κρέσπο, Φεράρι, Νταουσβίλι Σαρφό, Γ. Εφραίμ, Μ. Ηλία, Ντάλσιο και Εντογκαλά.

Είναι σημαντικό για τον Σωφρόνη Αυγουστή ότι θα έχει πιο έτοιμους παίκτες που μπορούν να δώσουν ουσιαστικές λύσεις αν χρειαστεί, όπως οι Μαρκίνιος, Βιγιαφάνες, Μπλουμ και Κονσταντίνοφ.

Πιο έτοιμος ο Μαρκίνιος

Πιο έτοιμος από τους πιο πάνω είναι ο Βραζιλιάνος Μαρκίνιος ο οποίος έδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και σε καλό βαθμό ετοιμότητας ενώ έχει προσαρμοστεί επίσης σε πολύ καλό βαθμό. Είναι παίκτης γρήγορος, διεισδυτικός που παίρνει πρωτοβουλίες και μπορεί να δώσει πολλά στον ΑΠΟΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση