ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: «Προνόμιο» ήταν και πάει

Συν δύο για τον κατάλογο Α

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί να απομένει ένα ακόμα παιχνίδι για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, όμως παράλληλα με την προσπάθειά του να κλειδώσει την παρουσία της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΑΠΟΕΛ τρέχει συνάμα και τις διεργασίες που αφορούν τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κατά το χτίσιμο για τη σεζόν που έρχεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, οι ιθύνοντες των «γαλαζοκιτρίνων» θα πρέπει να συμπεριλάβουν στις σκέψεις τους και μια συνθήκη η οποία σε θεωρητικό επίπεδο δυσχεραίνει τον καταρτισμό του ρόστερ σε σχέση με τα δεδομένα που ίσχυαν φέτος και έχει να κάνει με το γεγονός πως οι Σαμπάλα και Έσελινκ θα παίρνουν πλέον θέση στον κατάλογο Α.

Τη φετινή σεζόν, ο ΑΠΟΕΛ απολάμβανε το... προνόμιο να μην καταλαμβάνει θέση στη 15άδα των ξένων/κοινοτικών ένα από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας. Ο λόγος, βεβαίως, περί του Αργεντινού, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι ο πρώτος παίκτης του ΑΠΟΕΛ σε αριθμό συμμετοχών τη φετινή σεζόν με 33 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παράλληλα, τον περασμένο Γενάρη ενέταξε στο δυναμικό του και τον Ολλανδό, χωρίς να χρειαστεί η ταυτόχρονη η διαγραφή άλλου παίκτη του υφιστάμενου ρόστερ για τον ίδιο λόγο.

Από τη νέα χρονιά, ωστόσο, οι δύο γεννηθέντες το 1999 ποδοσφαιριστές παύουν να αποτελούν παίκτες καταλόγου Β και θα παίρνουν κανονικά θέση στη 15άδα των ξένων/κοινοτικών, πράγμα που αναπόφευκτα επηρεάζει τον καταρτισμό του ρόστερ ενόψει για τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση