ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:48
 

ΑΠΟΕΛ: Σάβιτς και 4 αποχωρήσεις

Για ποιούς χτυπαέι καμπανάκι εξόδου από τον Αρχάγγελο

Newsroom 24sports

Όπως πληροφορηθήκατε εδώ και μερικές μέρες από την ιστοσελίδα μας 24sport.com.cy, ο Σάβιτς αναμένεται αύριο να φτάσει στη Κύπρο και ακολούθως να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες τις οποίες έχουμε θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας με τους εν ενεργεία πρωταθλητές.

Είναι επίσης γνωστό ότι αυτή την στιγμή στον κατάλογο Α’ για την ομάδα της Λευκωσίας υπάρχουν 18 ποδοσφαιριστές ξένοι και κοινοτικοί. Στο Παγκύπριο πρωτάθλημα CYTA το όριο είναι 15 ποδοσφαιριστές ξένοι - κοινοτικοί. Οπόταν αν λάβουμε υπόψη  ότι είναι δεδομένη η προσθήκη του Σάβιτς (θα είναι η 19ή επιλογή ξένου - κοινοτικού) από εκεί και πέρα θα πρέπει να κουνήσουν μαντήλι 4 από το υπάρχον ρόστερ. Επίσης δεν είναι μυστικό ότι οι Ρομό και Ρέζα  δεν πρόκειται να συνεχίσουν σε καμία περίπτωση στον Αρχάγγελο την νέα περίοδο. Με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει οι πρωταθλητές να ψάξουν να βρουν ποιοι θα είναι οι άλλοι 2 που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.

ΑΝ και λέμε ΑΝ αποχωρήσουν και οι Ζοαοζίνιο και Ζαχίντ τότε θα είναι ακριβώς 15 αλλά και πάλι θα ψάχνει αριστερό μπάκ σε τέτοια περίπτωση η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, οπόταν θα πρέπει να γίνει ακόμη μια αφαίρεση. 

Σίγουρα το μοναδικό δεδομένο είναι ότι οι επόμενες μέρες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν εξελίξεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X