ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Σε ακτίνα συμφωνίας

Πρόταση, αντιπρόταση και η χρυσή τομή

Newsroom 24sports

Το πρωτάθλημα τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στον αέρα και αναμένεται πως στις επόμενες μέρες, μέχρι και αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις και τελικές αποφάσεις. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν άλλα θέματα που επίσης απασχολούν τις ομάδες, όπως για παράδειγμα το οικονομικό και τα συμβόλαια.

Έτσι προ ημερών από πλευράς της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ υπήρχε πρόταση προς τους ποδοσφαιριστές για τη μισθοδοσία τους κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο με συγκεκριμένη μείωση.

Η πρόταση είχε μεταφερθεί στους αρχηγούς των ομάδων αναλύοντας τους ταυτόχρονα το οικονομικό σκηνικό και τα έσοδα που έχει χάσει η ομάδα ένεκα της πανδημίας τους κορωνοϊού. Με τη σειρά τους οι αρχηγοί μετέφεραν την πρόταση αυτή στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές την οποία και συζήτησαν μεταξύ τους.

Η απόσταση μεταξύ των δυο πλευρών δεν είναι χαοτική

Οι αρχικές ενδείξεις έδειχναν πως θα υπήρχε η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, όμως οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στη διοίκηση με τη δική τους αντιπρόταση σε σχέση με την μισθοδοσία για τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Η απόσταση μεταξύ των δυο πλευρών δεν είναι χαοτική και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή και κλείσει και το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τους «Γαλαζοκιτρίνους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X