ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Στο κάδρο ο Ελ Αραμπί

Τα δεδομένα με τον Μαροκινό επιθετικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η μεταγραφική ενίσχυση για το ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές βρίσκονται σε επαφές με υποψήφιους στόχους κι η θέση που θέλουν άμεσα να κλείσουν είναι αυτή του επιθετικού. Η ονοματολογία καλά κρατεί και οι φήμες «οργιάζουν», με κάποια απ’ τα ονόματα να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κι άλλα απλά να αιωρούνται. Μια περίπτωση που ανήκει στην πρώτη κατηγορία, είναι αυτή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο 37χρονος (πλέον) επιθετικός μένει ελεύθερος απ’ τον Ολυμπιακό Πειραιώς κι ο στόχος του είναι να βρει ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, συνεχίζοντας έτσι την καριέρα του για ακόμη μερικά χρόνια. Δεινός γκολτζής, ο οποίος έβγαλε το ψωμί του, «ματώνοντας» τα αντίπαλα δίχτυα. Τα 295 τέρματα καριέρας είναι ο αριθμός που αντικατοπτρίζει πλήρως την δεινότητα του μπροστά στο αντίπαλο τέρμα.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Μαροκινό να βρίσκεται στη λίστα του ΑΠΟΕΛ, με τους υποψήφιους στόχους για την επίθεση, επιβεβαιώνονται από αρκετές πηγές, με τις επαφές μεταξύ των δυο πλευρών να έχουν ξεκινήσει. Δεν αποκλείεται μάλιστα σύντομα να φύγει επίσημη πρόταση απ’ τα γραφεία των «Γαλαζοκιτρίνων» προς την πλευρά του παίκτη.

Εύκολη περίπτωση δεν την λες, καθώς παρά τα χρόνια του αξιώνει ένα καλό συμβόλαιο μα σε καμιά περίπτωση απαγορευτικό. Την ίδια ώρα το ιδανικό σενάριο για τον Μαροκινό θα ήταν συμβόλαιο με χρονική διάρκεια πέραν τους ενός έτους, μα εκ των πραγμάτων αυτό είναι προς διαπραγμάτευση ένεκα της ηλικίας του.  

Πάντως ο Ελ Αραμπί δεν είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί. Επαφές έχουν ξεκινήσει και με άλλους υποψήφιους στόχους σε μια προσπάθεια να αποκτηθούν δυο επιθετικοί που θα έχουν εκτελεστική δεινότητα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση