ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Απολογισμός, γηπεδικό, οικονομικό

Ημέρα Γενικής Συνέλευσης στους πρωταθλητές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (18:00) στο Pavilion Hall στη Λευκωσία.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θα κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, αγωνιστικό και οικονομικό, ενώ αναμένεται να γίνει εκτενής αναφορά και στο ιδιόκτητο γήπεδο και στη συμφωνία με τον Ντίνο Ιορδάνους.

Δεν αποκλείεται να βγουν και μεταγραφικές ειδήσεις, μιας και ο Πρόδρομος Πετρίδης συνηθίζει να προχωρά σε αποκαλύψεις-ανακοινώσεις στο πλαίσιο Γενικών Συνελεύσεων.

Η φετινή Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ δεν θα είναι όπως αυτές των προηγούμενων χρόνων, όπου υπήρχε μεγάλη εσωστρέφεια και ξεκάθαρη αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Πρόδρομου Πετρίδη. Υπάρχει οικονομικό θέμα στην εταιρεία και αναγνωρίζεται από όλους, ωστόσο αυτή τη φορά επικρατεί ενότητα ανάμεσα στις τάξεις του κόσμου, των διοικούντων και των μετόχων, χωρίς να υπάρχει καθόλου αμφισβήτηση στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμφωνία με τον Ντίνο Ιορδάνους για το ιδιόκτητο γήπεδο έχουν φέρει ένα νέο αέρα στον ΑΠΟΕΛ, ένα αέρα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Οι υφιστάμενοι Διοικητικοί Σύμβουλοι που έθεσαν υποψηφιότητα και εκλέγονται αυτόματα είναι οι:

1. Πρόδρομος Πετρίδης
2. Γιώργος Σταμάτη
3. Χάρης Φωτίου

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση θα επιληφθεί των πιο κάτω εργασιών:

1. Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας
2. Έγκριση των ελεγμένων Οικονομικών Καταστάσεων για τo έτος που έληξε την 31 Δεκεμβρίου 2023
3. Έκθεση των Ελεγκτών της Εταιρείας
4. Διορισμός Ελεγκτών
5. Εκλογή Διοικητικών Συμβούλων

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση