ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Τα (νέα) δεδομένα με Βλάνταν

Ο Σέρβος τεχνικός επιθυμεί συγκεκριμένες εγγυήσεις ώστε να βάλει υπογραφή για ανανέωση της συνεργασίας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το κεφάλαιο προπονητής στο ΑΠΟΕΛ, μιας και το συμβόλαιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τετάρτη 31 Μαΐου. Εκ των πραγμάτων πρόκειται για μια απ’ τις πιο σημαντικές εκκρεμότητες τις οποίες θα πρέπει σύντομα να κλείσει η διοίκηση των «Γαλαζοκιτρίνων» καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Επί του ρεπορτάζ και παρά το γεγονός πως απ’ τις δυο πλευρές φαίνεται να υπάρχει πρόθεση συνεργασίας και για τι νέα χρονιά, δεν είναι δεδομένο πως αυτό θα συμβεί. Σύμφωνα με πηγές απ’ τον κύκλο του Σέρβου προπονητή ο ίδιος επιθυμεί συγκεκριμένες εγγυήσεις ώστε να βάλει υπογραφή για ανανέωση της συνεργασίας. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν είναι διατεθειμένος να βάλει νερό στο κρασί του, καθώς θεωρεί πως μόνο έτσι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση τροπαίων και σε Ευρωπαϊκούς ομίλους.

Ουσιαστικά ο 53χρονος τεχνικός θέλει να έχει ενώπιων του εγγυήσεις σε σχέση με τον προϋπολογισμό αλλά και τη συνολική ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Απ' την άλλη δεν είναι μυστικό πως η φετινή χρονιά και το ολοένα αυξανόμενο χρέος δυσκολεύουν πολύ την προσπάθεια της διοίκησης η οποία ψάχνει τις λύσεις ώστε να επαναφέρει την ομάδα στο σωστό δρόμο από οικονομικής πλευράς.

Εν κατακλείδι το κεφάλαιο ΑΠΟΕΛ - Βλάνταν αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά πάρα πολύ σύντομα όταν και θα υπάρξει τελική συνάντηση μεταξύ του Πρόδρομου Πετρίδη και του Σέρβου τεχνικού, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά το τι ακριβώς θα συμβεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση