ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Τελειώνει του προπονητή

Τα επόμενα 24ωρα θα φέρουν εξελίξεις και ίσως ανακοίνωση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ για το θέμα του προπονητή, με τους ιθύνοντες της ομάδας να φουλάρουν ώστε να κλείσουν το συντομότερο δυνατό το συγκεκριμένο θέμα.

Μεταξύ των υποψηφίων είναι και το όνομα του 51χρονου πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιακέθ το οποίο παραμένει εντός της μικρής λίστας που έχει καταρτιστεί, στην οποία βρίσκονται κι άλλοι προπονητές που έχουν αξιολογηθεί εκ πρώτης θετικά. Σε σχέση με την περίπτωση του Γιώργου Δώνη (η οποία απασχόλησε σοβαρά) αυτή φαίνεται να απομακρύνεται μιας και προτεραιότητα του Ελλαδίτη είναι να συνεχίσει να εργάζεται σε χώρα του Αραβικού Κόλπου, όντας μάλιστα υποψήφιος στόχος ομάδων της περιοχής.

Όλες οι πληροφορίες πάντως συγκλίνουν στο γεγονός πως τα επόμενα 24ωρα θα φέρουν εξελίξεις στην ομάδα της Λευκωσίας, όσο αφορά τον διάδοχο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει οριστική κατάληξη με ανακοίνωση μέσα στη βδομάδα που διανύουμε.

Οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ έχουν ήδη προχωρήσει σε επαφές με τους προπονητές που βρίσκονται στη shortlist, φθάνοντας μάλιστα στο οικονομικό κομμάτι κι όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα καταλήξουν στον εκλεκτό τους για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση