ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Τι δείχνει η στασιμότητα στο θέμα του προπονητή

Πλέον, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί όσο αφορά το μέλλον του Ιταλού

Newsroom 24sports

Στον αέρα συνεχίζει να βρίσκεται το θέμα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, παρά τις πληροφορίες που έβγαιναν τις προηγούμενες μέρες περί δεδομένης αποχώρησης του Πάολο Τραμετσάνι.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ καλείται να πάρει την τελική της απόφαση

Ο Ιταλός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή για διακοπές στην Ιταλία, είχε εκφράσει εδώ και αρκετές μέρες την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ομάδα ωστόσο δεν έχει υποβάλει ακόμα την παραίτηση του, κάτι που περιπλέκει ακόμα πιο πολύ την κατάσταση.

Το θέμα χρήζει προσεκτικού χειρισμού. Ο Τραμετσάνι δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν και αν δεν παραιτηθεί ο ίδιος, τότε ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να του καταβάλει αποζημίωση για να διακοπεί η μεταξύ τους συνεργασία. Δεν είναι όμως μόνο το οικονομικό κομμάτι.

Ο Τραμετσάνι έχει μια διαφορετική αντίληψη από τη διοίκηση πάνω σε κάποια θέματα και το ερώτημα που τίθεται είναι εάν μπορεί να βρεθεί μια κοινή γραμμή για να συνεχίσουν να συνεργάζονται πάνω σε γερές και υγιείς βάσεις οι δυο πλευρές. Γιατί, αν παρθεί η απόφαση να παραμείνει ο Ιταλός στον πάγκο και στη συνέχεια φύγει με την πρώτη στραβή, τότε καλύτερα να αποχωρήσει από τώρα.

Από το στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ διαμήνυαν ότι το θέμα του προπονητή θα ξεκαθάριζε μέχρι την Κυριακή, κάτι το οποίο δεν είδαμε ωστόσο να συμβαίνει.

Πλέον, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί όσο αφορά το μέλλον του Ιταλού. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ καλείται να πάρει την τελική της απόφαση για τον Τραμετσάνι, συνυπολογίζοντας όλα τα δεδομένα που υπάρχουν, οικονομικά και μη, με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X