O ΑΠΟΕΛ σήμερα στις 19:00 αντιμετωπίζει τον Άρη στη Λεμεσό για την τελευταία αγωνιστική της Α' φάσης του πρωταθλήματος και η επιστροφή στις νίκες αποτελεί μονόδρομο για τους γαλαζοκιτρίνους.
Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Ανόρθωση, γεγονός που έφερε ταρακούνημα στην ομάδα, μιας και οι ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη από τον θεσμό του πρωταθλήματος έχουν λιγοστέψει, ωστόσο υπάρχουν αλλά 10 παιχνίδια στη Β' φάσης και μαθηματικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες.
Για να μπορεί το ΑΠΟΕΛ να ελπίζει θα πρέπει απέναντι στον Άρη να πάρει το διπλό ούτως ώστε να τον προσπεράσει στη βαθμολογία και να δει μόνο πιο ψηλά. Σε περίπτωση που η ομάδα της Λευκωσίας χάσει τότε οι οποιεσδήποτε ελπίδες για Ευρώπη από το πρωτάθλημα θα λιγοστέψουν ακόμη περισσότερο.
Φυσικά είναι και το ψυχολογικό κομμάτι μέσα στη μέση καθώς είναι πολύ σημαντικό το ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει στις νίκες για να ανέβει και η ψυχολογία της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με σκοπό να επιτευχθούν οι στόχοι οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Κυπέλλου και της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Ο Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, καθώς και ο Άρης είναι διψασμένος για βαθμούς, μιας και αυτός διεκδικεί Ευρώπη μόνο από το θεσμό του πρωταθλήματος και οι παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα θέλουν διακαώς τη νίκη. Ο Ουρουγουανός τεχνικός κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του αλλά και να βελτιώσει τα αδύναμα σημεία που παρουσίασε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια με σκοπό να είναι εντελώς αλλαγμένη στο παιχνίδι αύριο με τον Άρη.




















