ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Το εμπάργκο και το μεταγραφικό πλάνο

Δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη ο Τζέφερσον

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε το πρωί της Πέμπτης στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Κουγιάλης.

Έκανε αναφορά στα σχέδια που ανακοίνωσε η διοίκησή για την οικονομική στήριξη, εκθειάζοντας τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για την συγκινητική τους ανταπόκριση. Μίλησε επίσης για το θέμα του επενδυτή και το ιδιόκτητο γήπεδο.

Ο κ. Κουγιάλης αναφέρθηκε και στο εμπάργκο μεταγραφών, σημειώνοντας με βεβαιότητα ότι θα λυθεί το ζήτημα όπως άλλωστε τόνισε και ο Πρόδρομος Πετρίδης στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης για την παρουσίαση των δυο σχεδίων οικονομικής στήριξης.

«Σε κάθε μεταγραφική περίοδο κάποιοι που έχουν να παίρνουν κάποιες παλιές οφειλές, εμφανίζονται λίγο πριν τα κριτήρια. Θα τακτοποιηθούν και αυτοί σίγουρα. Είναι μέσα στο πλάνο και οι παλιές οφειλές», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσο αφορά το μεταγραφικό πλάνο, πέρα από τον Τζέφερσον ο οποίος θα εγγραφεί κανονικά στο ρόστερ, οι «γαλαζοκίτρινοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη καταλόγου Β’. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να προκύψει κι άλλη προσθήκη εφόσον ζητήσει κάτι συγκεκριμένο ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

«Αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στον Αρχάγγελο ο Τζέφερσον. Πιθανό να γίνει προσθήκη κι άλλου παίκτη κάτω των 23. Από εκεί και πέρα θα μας πει ο προπονητής αν χρειάζεται κάτι άλλο. Θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμη», δήλωσε ο κ. Κουγιάλης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση