ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Το λέει και το πιστεύει

Ο Πρόδρομος Πετρίδης δείχνει να πιστεύει ακράδαντα στην δημιουργία γηπέδου που θα σώσει τον Σύλλογο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην σημερινή (1/2) συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης τοποθετήθηκε με έντονο και ξεκάθαρο τρόπο και για το θέμα της δημιουργίας ιδιόκτητου γηπέδου.

Οι συνεργάτες του στην διοίκηση της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» και οι άνθρωποι που είναι κοντά του, ξέρουν ότι πιστεύει στον μεγαλύτερο βαθμό στην δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου.

Ο κ. Πετρίδης φιλοδοξεί μάλιστα να συνδέσει το όνομα του με το κτίσιμο ενός ιδανικού για τις ανάγκες του ΑΠΟΕΛ γηπέδου που θ’ ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα της δώσει πολύ σημαντικά οικονομικά αλλά και αγωνιστικά οφέλη.

Πιστεύει ακράδαντα ότι το ιδιόκτητο γήπεδο θα σώσει τον ΑΠΟΕΛ από το μεγαλύτερο του πρόβλημα, το οικονομικό και θα του δώσει ως οντότητα μεγαλύτερη αίγλη και προοπτική. Όσα λέει για το γήπεδο δεν είναι «επικοινωνιακά τεχνάσματα» αλλά η έντονη πεποίθηση και η μεγάλη φιλοδοξία του.

Καταλήγοντας θυμίζουμε την αναφορά του κ. Πετρίδη στην σημερινή συνέντευξη τύπου:

«Αδειοδότηση δεν πήραμε ακόμα. Πήραμε τη γη, την επέκταση γης που ζητήσαμε. Αυτή την στιγμή είμαστε στην κατασκευή σχεδίων για να κάνουμε την αίτησή μας στην πολεοδομική. Ταυτόχρονα εργαζόμαστε για τους πόρους για να το κάνουμε αυτό.

Θα το κάνουμε, επαναλαμβάνω για όσους χλεύαζαν που έπαψαν να χλευάζουν για λίγο τώρα. Το γήπεδο είναι η σωτηρία του ΑΠΟΕΛ και οικονομικά και αγωνιστικά. Βλέπετε η έδρα δίνει άλλη οντότητα σε μια ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση