ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:54
 

ΑΠΟΕΛ: Το «makis out» ξεθώριασε

Νοιώθει πιο ισχυρός από ποτέ ο Πρόδρομος Πετρίδης

Newsroom 24sports

Στα καλύτερα του βρίσκεται ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ παρευρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Fan Day των πορτοκαλί και αποτέλεσε πόλο έλξης για τον κόσμο, εισπράττοντας πολλά εγκωμιαστικά σχόλια για το έργο της διοίκησης του.

Το δίπτυχο διοίκηση-κόσμος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ

Πολλοί ΑΠΟΕΛίστες, οργανωμένοι και μη, έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Ήταν αρκετά δεκτικός και προσιτός με τον κόσμο και δεν δίσταζε να μπαίνει σε συζητήσεις τους. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά με προέδρους ομάδων στην Κύπρο. Ο Πετρίδης απέκτησε μεγάλη δημοφιλία. Η σχέση του με τους πορτοκαλί πάντα ήταν καλή όμως πλέον έχει καταφέρει να κερδίσει και τους περισσότερους από τους ΑΠΟΕΛίστες που ήταν απέναντι του.

Όλο και περισσότερος κόσμος άρχισε να εκτιμά και να αντιλαμβάνεται το πόσο μεγάλα είναι τα επιτεύγματα της παρούσας διοίκησης, τα οποία δεν διαγράφουν αλλά σίγουρα επισκιάζουν τα όποια λάθη έγιναν κατά καιρούς.

Πλέον, ο Πετρίδης απολαμβάνει της καθολικής αποδοχής και στήριξης του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Οι αντι-Προδρομικοί και το σλόγκαν «makis out» έχουν ουσιαστικά εξαφανιστεί. Αν διεξαγόταν σήμερα μια δημοσκόπηση για τη δημοφιλία των προέδρων των ομάδων, ο Πρόδρομος Πετρίδης θα σάρωνε με ένα τεράστιο ποσοστό.

Ακόμα κι αυτοί που ασκούσαν σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ για λάθη και κάποιες αποφάσεις, πλέον δεν επιθυμούν την απομάκρυνση του από τον προεδρικό θώκο. Θεωρούν ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να δει ακόμη καλύτερες μέρες με τον Πρόδρομο στην ηγεσία παρά τα όποια λάθη έγιναν στο παρελθόν. Μια μεγάλη μερίδα κόσμου που βρισκόταν απέναντι στον Πρόδρομο Πετρίδη έχει αλλάξει ριζικά πλεύση. Αυτή η αλλαγή οφείλεται στους χειρισμούς της διοίκησης επί όλων των θεμάτων το τελευταίο διάστημα αλλά και στις έξωθεν «επιθέσεις» που έφεραν πιο κοντά όλα τα μέρη στον ΑΠΟΕΛ.

Η συσπείρωση που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου του ΑΠΟΕΛ είναι εμφανέστατη. Το δίπτυχο διοίκηση-κόσμος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, εικόνα η οποία βγαίνει και προς τα έξω. Πλέον, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έχει αποκτήσει τεράστιο λαϊκό έρεισμα στις τάξεις των ΑΠΟΕΛίστων και παρουσιάζεται πιο ισχυρή από ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ι. Κασουλίδης στην «Κ»: Hρθε η ώρα για το ταγκό της λύσης

«Το ταγκό, ναι χρειάζεται δυο. Για να είναι όμορφο όμως και να γεμίζει όλους, χορευτές και θεατές χρειάζεται ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  10:50

Μνημόνευση του Ουκρανίας Επιφάνιου από Βαρθολομαίο - Ιερώνυμο

«Aν αποφασίσουν καμιά φορά οι `ιερωμένοι` να βγάλουν αυτά τα γελεία σκαφανδρα από τα κεφάλια τους, πιθανώς ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Προσφυγή εναντίον του Ερντογάν στο Διεθνές Δικαστήριο ζητά στέλεχος του SPD

«Για φαντάσου `μεγάλε` να φας την πίττα με τη φόλα!!!! »
ΑΚΑ  |  10:20

Απειλεί με συνέχιση των επιχειρήσεων ο Ερντογάν αν δεν αποχωρήσουν οι Κούρδοι

«Εσύ προχώρα και .... βλέπουμε! Θα έρθει εκείνη η ώρα που και οι φίλοι σου θα σε...............»
ΑΚΑ  |  10:19

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Οι βασικοί του Γερμανού

ΑΠΟΕΛ: Οι βασικοί του Γερμανού

Τέσσερις ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα σε όλα τα παιχνίδια (με εξαίρεση το Σούπερ Καπ) απ' την ημέρα που ο Τόμας ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ
Ο Ιωάννου δείχνει πανέτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του

ΑΠΟΕΛ: Το limit-up της μετοχής

Ο Πετρίδης και το οικονομικό τμήμα της εταιρείας έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ
X