ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Το πιο ηχηρό μήνυμα

Η συμμετοχή του στην Εθνική Νιγηρίας είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών του όλο αυτό τον καιρό

Newsroom 24sports

Ο Ουζόχο μετά από 17 μήνες επανήλθε και στην 11αδα της Εθνικής Νιγηρίας, σημειώνοντας για πρώτη φορά 90λεπτο κόντρα στο Λεσότο, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό που είχε στο φιλικό με τη Βραζιλία. Και η αλήθεια είναι πως η συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό της χώρας του κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

Απ’ τον τραυματισμό του κιόλας υπήρχαν αρκετοί φόβοι πως ο Ουζόχο δεν θα επανέλθει ποτέ ίδιος με πριν και ήταν φυσιολογικό αυτό γιατί δεν ξεπερνάς τόσο απλά αυτό που έπαθε. Εκ των πραγμάτων δεν έφθασε ακόμη στο ίδιο επίπεδο με πριν όμως είναι στο σωστό δρόμο και πλέον υπάρχει αισιοδοξία πως με τη νέα σεζόν ο Νιγηριανός θα είναι αυτός που όλοι περιμένουν στον «Αρχγάγγελο».

Έμεινε εκτός δράσης για ένα χρόνο και το πρώτο δείγμα που είχαμε απ’ τον Φράνσις, κόντρα στην ΠΑΕΕΚ μόνο αισιόδοξο δεν ήταν. Ο Νιγηριανός δεν ήταν καν στο 10% των δυνατοτήτων του. Κι όμως ήταν το πρώτο και σημαντικό βήμα. Ανέβασε στροφές, είδε τον Πουρσαϊτίδη να τον εμπιστεύεται και παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει καλύτερος.

Η συμμετοχή του στην Εθνική Νιγηρίας είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών του όλο αυτό τον καιρό. Είναι το επιπλέον βήμα που έψαχνε, και η επιβεβαίωση για τον ίδιο ότι είναι στον σωστό δρόμο. Βέβαια όπως σημειώσαμε και πριν τα περιθώρια βελτίωσης του Ουζόχο είναι πολλά, όμως ακόμη και έτσι πλέον έρχονται καλύτερες μέρες για τον Νιγηριανό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση